ADATA lansează noul SSD extern SD600Q

ADATA lansează noul
SSD extern
SD600Q

SSD extern ADATA SD600Q.

ADATA anunţă lansarea SSD-ului extern SD600Q. Noul model oferă viteze excelente de citire/scriere de până la 440 MB/s, de patru ori viteza unui hard disk extern.

 Acest lucru este realizabil datorită tehnologiei 3D NAND Flash. Modelul SD600Q are o construcţie rezistentă la şocuri, capacitate de disipare a căldurii, funcţionare silenţioasă şi este eficient din punct de vedere energetic. Cu o greutate de doar 60g, noul SD600Q aproape că nu se simte în buzunar. Dispozitivul este încapsulat într-o carcasă din silicon anti-şoc, pentru a oferi o protecţie pentru date.

 

 

 

 

Poate supravieţui căderilor de până la 1,22 metri şi respectă standardul militar american MIL-STD-810G 516.6. În plus, are garanţie de 3 ani şi trei opţiuni de culoare - negru, roşu şi albastru. 

SD600Q este compatibil fără drivere cu Windows, Mac OS şi Android, acceptă hot plugging şi funcţionează imediat cu laptopuri, tablete, smartphone-uri şi console de joc. 

Momentan nu avem informaţii despre disponibilitate şi preţ.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările