Acer a lansat o nouă gamă de laptopuri cu performanţe peste medie. Cât costă şi ce specificaţii au

Acer a lansat o nouă gamă de laptopuri cu performanţe peste medie. Cât costă şi ce specificaţii au

Acer anunţă extinderea portofoliului său de echipamente ultrasubţiri cu Windows 10, cu design convertibil şi cu ecran detaşabil, prin noua generaţie de modele Swift, Spin şi Switch.

Ştiri pe aceeaşi temă

Toate cele trei modele sunt echipate cu procesoare Intel Core noi, de generaţia a opta, şi dispun de o tehnologie biometrică bazată pe Windows Hello, care oferă un plus de siguranţă.

Switch 7 Black Edition 

Acer Switch 7 Black Edition este primul notebook 2-în-1 echipat cu placă grafică dedicată şi răcire fără ventilator, realizare posibilă graţie tehnologiei Dual LiquidLoop. Echipat cu un procesor Intel Core i7 de generaţia a opta şi o placă grafică NVIDIA GeForce MX150, notebook-ul este dezvoltat pentru aplicaţii puternice, precum şi pentru producţia şi streaming-ul de conţinut.

Conceput pentru mobilitate, noul Switch 7 Black Edition cântăreşte mai puţin de 1,15 kg cu tastatura detaşată. Designul subţire al noului Switch 7 constă într-o carcasă rezistentă de aluminiu mat.

Modelul este primul din portofoliul Acer cu AutoStand, un suport ce se deschide şi se retrage automat, oferind posibilitatea manevrării cu o singură mână.

Switch 7 Black Edition dispune de un ecran IPS cu diagonala de 13,5 inci şi o rezoluţie de 2256x1504 pixeli, care oferă o experienţă vizuală bună, datorită unghiurilor largi de vizualizare. De asemenea, dispune de un stylus încorporat bazat pe tehnologia Wacom EMR, ce poate distinge 4.096 de niveluri de presiune şi este sensibil la înclinaţie, oferind astfel sprijin pentru controlul unghiului, grosimii şi umbrelor liniilor. Stylusul funcţionează fără baterii.

Graţie suportului pentru Windows Hello, Swift 7 Black Edition are un senzor de amprentă ce le permite utilizatorilor să deschidă calculatorul şi să se logheze printr-un singur gest.

Swift 5

Noul Swift 5 este conceput pentru utilizatorii care îşi doresc un PC portabil, cu performanţe bune. Şasiul lui Swift 5 cântăreşte mai puţin de 1 kg, fapt care îl face o alegere bună pentru cei aflaţi tot timpul pe drum. La construcţia lui au fost folosite o serie de materiale speciale: aliaj ultrauşor de magneziu şi litiu pentru partea superioară şi cea inferioară şi, respectiv, un aliaj de magneziu şi aluminiu, care oferă rezistenţă, în zona de sprijin a palmelor.

Swift 5 are un ecran multi-touch Full HD IPS, iar tehnologia Acer TrueHarmony cu Dolby Audio Premium redă sunete clare. Acer Swift 5 este certificat Skype for Business, ceea ce înseamnă că e pregătit pentru videoconferinţe.

Spin 5

Dotat cu o carcasă metalică, Spin 5 este potrivit atât la birou, cât şi pentru divertisment. Designul său convertibil le permite utilizatorilor să îl folosească fie ca laptop, tabletă, ecran sau în ”mod cort”.

Versiunea cu ecran de 13 inci are greutatea de 1,5 kg şi are grosimea de 15,9 mm, în vreme ce modelul de 15 inci cântăreşte puţin peste 2 kg şi este cu 2 mm mai gros. Spin 5 este dotat cu procesoare Intel Core de generaţia a opta, poate fi echipat cu până la 16GB de memorie RAM DDR4, are o autonomie de până la 13 ore şi, opţional pentru versiunea de 15 inci, poate fi echipat cu o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1050, pentru aplicaţii intensive, precum designul grafic şi editarea video.

Ecranul tactil, standard în ambele versiuni, poate fi utilizat împreună cu Acer Active Stylus pentru aplicaţii ce necesită precizie, control şi un plus de uşurinţă în utilizare. Iar conexiunea wireless va fi întotdeauna stabilă, mulţumită antenei omnidirecţionale ExoAmp, indiferent de poziţia în care vă aflaţi.

Spin 5 dispune de patru microfoane şi utilizează o tehnologie de recunoaştere vocală ce le permite utilizatorilor să apeleze asistentul virtual Cortana chiar şi de la patru metri distanţă.

Preţuri şi disponibilitate

Acer Swift 5 va fi disponibil în America de Nord din decembrie, la preţul de 999 de dolari, şi în zona EMEA (Europa, Orientul Mijlociu şi Africa) tot din decembrie, la preţul de 1.099 de euro.

Acer Spin 5 va fi comercializat în America de Nord din septembrie, ambele versiuni, de 13 şi 15 inci, având un preţ de plecare de 799 de dolari. Spin 5 va ajunge în EMEA în septembrie, la preţuri începând de la 899 de euro (pentru versiunea de 13 inci) şi de 999 de euro (în varianta de 15 inci). 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările