Razer anunţă „laptopul-monstru“ Blade, special realizat pentru jocuri

Razer
anunţă „laptopul-monstru“ Blade, special realizat pentru jocuri

Razer Blade are o tastatură iluminată şi comenzi speciale pentru gameri în partea dreaptă

Compania Razer care se ocupă de construcţia unor gadgeturi dedicate jocurilor pe calculator a lansat la IFA 2012 cel mai nou laptop al său. Laptopul Blade a ajuns la a doua generaţie şi a rămas la fel zvelt, dar este de două ori mai puternic, potrivit producătorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Laptopul are un ecran de 17,3 inci şi o grosime de doar 22 de milimetri. Greutatea gadgetului este de 3,1 kilograme. Acest lucru s-a întâmplat cu toate că Razer Blade are un procesor Intel Core cu patru nuclee, ajuns la a treia generaţie, şi o placă grafică Nvidia GTX 660M.

Memoria video este de 2 GB, o memorie internă de 8 GB şi un hard disk de 500  de GB. De asemenea, va exista o memorie de tip SSD 64 de GB.

Fanii seriei de laptopuri se pot bucura că laptopul şi-a păstrat caracteristicile de design care l-au consacrat. Astfel, dispozitivul are o interfaţă grafică situată în locul tastaturii numerice. Aceasta este dotată cu un ecran de tip LCD, unde jucătorii pot să vizualizeze profilul de pe reţelele sociale sau pot căuta anumite informaţii despre joc în timp real.

De asemenea, printre alte caracteristici îmbunătăţite este şi sistemul termal, care îi permite laptopului să menţină o temperatură constantă în timpul jocurilor, care cer foarte multe resurse de la un computer. Mai există trei porturi USB 3.0 şi o cameră video HD. Mufele USB pot fi folosite pentru încărcarea dispozitivelor, cum ar fi smartphone-urile sau tabletele, chiar dacă laptopul este închis.

Noul Razer Blade poate fi precomandat la 2.500 de dolari şi va fi disponibil în septembrie în America de Nord. Produsele Razer sunt de obicei comandate de pe site-ul oficial al companiei, magazinele locale importând doar accesoriile cum ar fi tastaturile sau mouse-urile. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările