CES 2013: Tylt Energi, ghiozdanul care nu te va lăsa fără baterie

CES 2013: Tylt Energi, ghiozdanul care nu te va lăsa fără baterie

Ghiozdanul poate încărca patru telefoane, o tabletă şi are buzunar de laptop FOTO Gizmodo

Marile lansări de la CES 2013 s-au cam terminat, iar ultimele două zile ale târgului din Las Vegas folosesc şi la descoperirea de gadgeturi mai puţin cunoscute, dar la fel de interesante ca şi un telefon flexibil. Unul dintre acestea este ghiozdanul Tylt Energi.

Ce face acesta? Ei bine este soluţia potrivită pentru cei care au nevoie de smartphone-uri şi tablete încărcate mereu. Vorbim aici de jurnalişti pe teren, în zone fără prea mult curent electric, arheologi, geologi şi alţii.

Ghiozdanul este de fapt o trusă multifuncţională oferită de Tylt, o companie care a fost fondată în 2011 şi se ocupă cu fabricarea de încărcătoare pentru telefoanele mobile şi pentru tablete care să nu aibă nevoie de conectarea permanentă la curent electric. Rucsacul nu este mic, dar are în interior un acumulator de 10.400 de miliamperi care poate fi reîncărcat în aproximativ opt ore, potrivit CNET.COM.

Potrivit Tylt, bateria poate încărca aproximativ patru smartphone-uri şi o tabletă. Dispozitivul are două porturi de încărcare prin USB pentru smartphone-uri şi un port pentru tablete.

Dar nu vă gândiţi că duceţi în spate o mare baterie, pentru că ghiozdanul are un buzunar şi pentru laptop, cu acces dedicat şi cu un port de încărcare. În total sunt 12 buzunare.

Tylt Energi costă 150 de dolari în varianta cea mai mică şi 200 de dolari pentru versiunea mai mare.

Produsele sunt disponibile pe site-ul oficial al companiei, iar în Europa sunt disponibile pentru Marea Britanie, Portugalia, Spania, Franţa, Italia, Germania şi Olanda. 

Tylt mai avea deja pe piaţă un produs numit Powerplant, de 5.200 de miliamperi, care putea încărca oricând smartphone-urile şi tabletele printr-un port USB. Detalii în filmuleţul de mai jos. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: