Black Friday. Vineri, până la ora 17, românii au stat peste 130 de ani, ca timp total, pe eMAG

Black Friday. Vineri, până la ora 17, românii au stat peste 130 de ani, ca timp total, pe eMAG

Black Friday este poate cea mai ocupată zi din an din online-ul românesc. Pentru a face faţă cererii uriaşe şi traficului intens, serverele retailerilor sunt suprasolicitate şi mai pot da rateuri. Spre deosebire de anii precedenţi, site-urile autohtone s-au prezentat onorabil de Black Friday 2017.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre cele mai interesante statistici peste care am dat astăzi este cea oferită de eMAG. În ceea ce priveşte cifrele legate de online, numărul de pagini vizualizate este de 98.101.126, la ora 17:20, ora redactării articolului. Numărul este unul impresionant, iar, cel mai probabil, până la sfârşitul zilei de reduceri, acesta va depăşi pragul de 100 de milioane de vizitatori.

De asemenea, o altă cifră extrem de interesantă în ceea ce priveşte traficul online este durata totală de timp petrecută de români pe eMAG.ro, cea însumată. Nu mai puţin de 130 de ani, cinci zile şi patru ore au petrecut clienţii magazinului online astăzi pe site, numărul urmând să crească în a doua parte a zilei.

În ceea ce priveşte numărul de vizitatori simultani, apogeul a fost atins de dimineaţă. 473.323 de unici într-un singur moment reprezintă una dintre cele mai importante borne ale zilei pentru retailer.

citeste totul despre: