Reduceri de 86% la evoMag. Când începe Black Friday

Reduceri de 86% la evoMag. Când începe Black Friday

Cele peste 300 de companii care participă în acest an la Black Friday s-au întrecut în oferte, care mai de care mai atrăgătoare, evoMag anunţând că este dispus să acorde reduceri de până la 86% la peste 70.000 de produse.

evoMAG va desfăşura ediţia din acest an a Black Friday în intervalul 1 – 17 noiembrie, pe parcursul a trei runde de reduceri. Ca şi anul trecut, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse şi produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare. 
 
Pentru prima oară într-o campanie de Black Friday, evoMAG introduce în ofertă trotinetele electrice. De reduceri semnificative vor avea parte 1.000 de trotinete electrice, din 50 de modele.
 
Cele mai mari reduceri din an vor viza aproape toate categoriile de produse. Astfel, clienţii evoMAG vor putea cumpăra telefoane mobile, laptopuri, televizoare, echipamente electrocasnice şi accesorii la preţuri reduse. Tot la reducere vor fi şi echipamente multimedia, monitoare, imprimante, componente PC, produse de îngrijire personală, din categoria sport & fitness etc.
 
„Ne aşteptăm ca ediţia din acest an a Black Friday să fie cea mai importantă din istoria acestui eveniment în România, nu numai pentru evoMAG, cât pentru întreaga piaţă. Am observat că încă din luna septembrie consumatorii au manifestat un interes crescut pentru Black Friday, mult mai devreme faţă de anii trecuţi. Iar ofertele magazinelor online s-au adaptat la interesul crescut al clienţilor şi au diversificat portofoliul de produse  la reducere de Black Friday”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.
 
Printre reducerile cele mai importante la evoMAG de Black Friday 2019 se află:
 
Telefonul mobil Huawei P20, la preţul de 1.399 lei, redus cu 53%;
 
Tableta Vonino Pluri M7, cu 229 lei, mai ieftină cu 34%;
 
Televizor LED Samsung 109 cm, mai ieftin cu 40%;
 
Laptop HP ProBook 450 G5, la preţul de 2499 lei, redus cu 1.150 de lei.
 
Vedeţi toate reducerile aici: https://www.evomag.ro/frontendCampaign/index/132
 
În perioada de Black Friday, evoMAG pune la dispoziţia clienţilor mai multe opţiuni de plată. Spre exemplu, la evoMAG, produsele cumpărate pot fi plătite în această perioadă în 18 rate fară dobândă prin cardul Star de la Banca Transilvania, în 18 rate fără dobândă prin cardul Euroline, în 11 rate fără dobândă prin cardul de credit de la ING, în 10 rate fără dobândă cu cardul Cetelem, în 8 rate fără dobândă prin Card Avantaj.
 
eMag a anunţat că demarează reducerile de Black Friday la data de 15 noiembrie, în timp ce Altex şi Flanco au lansat-o la 25 octombrie, urmând să o încheie la sfârşitul lunii noiembrie.
 
Potrivit datelor oficiale, în acest an 233 de branduri şi 101 de magazine au anunţat reduceri importante de Black Friday.
 
Anul trecut, de Black Friday, valoarea totală a tranzacţiilor plătite atât online, cât şi la livrare a fost de peste 1 miliard de lei, iar valoarea medie a coşului de cumpărături a fost de 526 de lei.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: