Laptopuri de Black Friday, reduse la Oktal. Magazinul online aşteaptă vânzări de 1,5 milioane de euro

Laptopuri de Black Friday, reduse la Oktal. Magazinul online aşteaptă vânzări de 1,5 milioane de euro

Reduceri de Black Friday vor fi şi la magazinul online Oktal.ro, care s-a pregătit pentru Black Friday nu doar cu reduceri masive la sute de produse, dar şi cu o strategie în interesul clienţilor săi: "De Black Friday 2013, pe care îl vom organiza pe data de 22 noiembrie, Oktal.ro se prezintă pe scena reducerilor cu produse dintre cele mai căutate, la preţuri minime şi cu stocuri consistente", explică reprezentanţii magazinului.

Black Friday 2013: eMag se declară pregătit, porneşte festivalul reducerilor cu o săptămână mai devreme

Black Friday 2013: eMag se declară pregătit, porneşte festivalul reducerilor cu o săptămână mai devreme

Black Friday 2013 va prinde magazinele eMag şi Flanco pregătite, conform declaraţiilor oficiale. S-au pregătit cu stocuri, oameni, servicii rapide de curierat şi servere care n-ar trebui să mai pice atât de uşor ca în anii precedenţi. Mai mult, eMag anunţă startul la Black Friday pentru ziua de 22 noiembrie, cu o săptămână mai devreme decât era preconizat.

Black Friday: PC Garage nu vrea să rateze nicio vânzare. Laptopurile, gadgeturile mobile şi componentele sunt importante

Black Friday: PC Garage nu vrea să rateze nicio vânzare. Laptopurile, gadgeturile mobile şi componentele sunt importante

Black Friday vine şi anul acesta cu oferte pentru consumatori. Reducerile de Black Friday vor fi la diverse produse, iar site-urile îşi pregătesc serverele pentru a evita problemele care au apărut pe alocuri anul trecut. PC Garage mizează pe o arhitectură nouă a sistemelor din spatele site-urilor şi pe vânzări mari de tablete, smartphone-uri şi componente.

Black Friday: 60 de magazine online au anunţat reduceri pentru Vinerea Neagră

Black Friday: 60 de magazine online au anunţat reduceri pentru Vinerea Neagră

Peste 60 de magazine online din România au anunţat deja că pregătesc oferte speciale pentru Black Friday 2013, cea mai amplă campanie de reduceri online din an, potrivit datelor colectate de 2Parale de la cei peste 280 de advertiseri din reţea.  Vinerea de 29 noiembrie, ziua de vârf pentru reducerile online, va aduce anul acesta promoţii de până la 80% pentru o gamă largă de produse de Black Friday.

Să creezi un smartphone la care toţi să atragă atenţia atunci când îl scoţi din buzunar nu este uşor deloc. Poţi adăuga lasere lângă cameră, poţi să îndoi display-ul, să bagi cel mai puternic hardware şi oricum mare atenţie să nu obţii. Sau poţi, pur şi simplu, să mai adaugi un display în spate şi tuturor să le cadă maxilarul.

acum 5 ani · comentarii (2)

Ce înseamnă în ziua de astăzi un ultrabook care merită? Sunt atât de multe categorii, încât doar preferinţele personale decid. Asus Transformer T300 Chi e oferta Asus pentru cei care vor un hibrid subţire, superb şi cu un procesor Intel Core M. Deşi cu probleme de putere pe alocuri, laptopul a fost surprinzător.

acum 5 ani · comentarii (1)

Ce se întâmplă cu contul de Facebook după moarte? Va fi întrerupt odată cu viaţa posesorului? Sau va continua să existe, conferind un fel de nemurire digitală? Şi, poate mai important, cine are dreptul de a decide ce se întâmplă cu profilul social după ce posesorul dă logout din viaţa?

acum 5 ani · comentarii (4)

Asociaţia EuroCloud România a anunţat câştigătorii competiţiei Premiile EuroCloud România 2015. Organizată pentru al treilea an consecutiv, competiţia naţională a Premiilor EuroCloud urmăreşte să identifice şi să promoveze cele mai bune practici şi soluţiile cloud de referinţă din industria românească de cloud computing.

acum 5 ani · comentarii (1)

De fapt, nu a descoperit nimic în România. Decât eventual dezinformare. De vreo 2-3 ani au început să înmulţească site-urile care "informează corect" în diferite probleme (inclusiv româneşti) dar de fapt dezinformează cras şi fără nici o ruşine (şi, bineînţeles, fără nici un argument solid). Vă explic mai jos la ce mă refer.

acum 5 ani · comentarii (126)

Kyle Reese, personaj principal al francizei “Terminator”, despre tehnocalipsa: “Computere alcatuind o retea defensiva… puternice, conectate la absolut totul, incredintate cu misiunea de a gestiona toate aspectele societatii noastre. S-au desteptat, au capatat o noua ordine a inteligentei. Apoi au vazut oamenii ca pe o amenintare. Toti oamenii, nu doar pe cei din tabara adversa. Au decis soarta omenirii intr-o microsecunda: exterminare totala.”

acum 5 ani · comentarii (7)

Black Friday. Ce păcăleală! Părerea mea de consumator. Black Friday a început în Statele Unite ca prima zi de cumpăraturi pentru Crăciun. Prima zi de după Thanksgiving („Ziua recunoştinţei”) este începutul sezonului de cumpărături pentru sărbători. De fapt, în SUA există un calendar nescris despre ce şi când se cumpără. Ziua mamei, ziua tatălui, ziua secretarelor, până şi ziua doctorilor.

acum 7 ani · comentarii (9)