Oferte de Black Friday la haine şi accesorii: ce reduceri s-au anunţat pentru weekend

Oferte de Black Friday la haine şi
accesorii: ce reduceri s-au anunţat pentru weekend

Oferte de Black Friday la haine şi încălţăminte: ce reduceri s-au anunţat

Campania Black Friday 2017 a adus promoţii şi de 90% la haine şi încălţăminte. Retailarii şi designerii români s-au întrecut în a le face clienţilor cele mai bune oferte. Cel mai scump accesoriu vândut a fost o geantă Prada de 7.590 lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cel mai scump produs vândut de Fashion Days de Back Friday a fost o geantă Prada de 7.590 lei

O geantă Prada de 7.590 de lei a fost cel mai scump produs vândut de Black Friday până la ora 13.30, în condiţiile în care stocurile produselor de lux s-au epuizat şi cu peste 50% în cazul anumitor branduri, iar vânzările totale au depăşit 18 milioane lei până în prezent, a anunţat vineri retailerul Fashion Days.

„Până la ora 13:30, cel mai scump produs vândut pe Fashion Days de Black Friday este o geantă Prada de 7.590 de lei, cumpărată de un client din Bucureşti. Cel mai scump ceas, Longines în valoare de 6.490 de lei, a fost cumpărat de un client din Iaşi“, se arată în comunicat.

Topul celor mai scumpe produse vândute vineri este completat de o altă geantă Prada (6.378 de lei, o bucată vândută) şi de două ceasuri Rado (5.890 de lei bucata).

Trei weekenduri de reduceri în magazinele La Femme

Preţurile mici fac cumparăturile mai plăcute. La Femme a pregătit două weekenduri de Black Friday. Toate produsele din magazin beneficiază de o reducere de 25% în perioadele 17-19 noiembrie şi 25 - 26 noiembrie.

Designerul Mihaela Todor le-a pregătit clientelor designuri exclusive cu reduceri între 30-50%

Reducerile între 30 si 50% sunt valabile până pe 30 noiembrie atât în showroom-ul de pe Str. Niculae Staicovici 23 din Bucureşti, cât şi pe site-ul mihaelatodor.com. Originară din Cluj, Mihaela Todor a studiat moda la prestigiosul Istituto Marangoni din Milano, după care şi-a deschis un magazin în oraşul natal. 

Rochie unicat cu print libelule: 800 lei (preţ iniţial 1600 lei)

Sweet Paprika & Bookletta la preţ redus, dar şi peste 30 perechi de pantofi, rochii, genţi şi multe alte acesorii care te pot ajuta să-ţi reinventezi stilul

Geantă Bookletta 450 lei

Bookletta este o invenţie 100% românească, înregistrată, care aparţine Rusandei Cojocaru. Această geantă are un buzunar transparent special pentru a expune cartea ca într-o vitrină şi a o proteja.

H&M Veranda a pregătit reduceri între 20 şi 50%

În plus, în intervalul 17-26 noiembrie, clienţii care achiziţionează orice produs din magazin primesc un Card Promo de cumpărături care va acorda 20% reducere pentru cumpărături mai mari de 100 le (pentru produse la preţ întreg), în intervalul 27 noiembrie-10 decembrie.

Nici bărbaţii nu au fost uitaţi, Bman.ro a pregătit oferte speciale pentru aceştia

Bman.ro, magazinul de modă masculină care oferă consiliere vestimentară personalizată tuturor bărbaţilor din România, oferă reduceri de până la 70% la toate categoriile de produse. Mai mult, în perioada 17-19 noiembrie, clienţii care vor alege Bman.ro vor intra automat şi în tombola specială de Black Friday. Dacă vor cumpăra produse în valoare de peste 100 de lei, vor putea câştiga o ţinută gratis.

Sacou bărbaţi albastru – 375 lei (reducere 18%, preţ iniţial: 455 lei)

Costum bleumarin în carouri – 695 lei (reducere 21%, preţ iniţial: 875 lei)

citeste totul despre: