Dar, v-aţi gândit să le studiaţi pe amândouă?

Jucaţi inteligent şi treceţi la un nivel superior!

LINK Academy şi BusinessAcademy au lansat oferta de Black Friday, eveniment cunoscut în întreaga lume pentru marile reduceri aplicate.

Prin intermediul acestei oferte unice, toţi cei interesaţi, care se înscriu la şcolarizarea de un an de zile, pe lângă programul ales, vor putea să frecventeze anul următor încă unul în cadrul instituţiei, complet gratuit. Deci, veţi primi 2 programe – dintre care veţi plăti doar unul, şi asta la preţul redus al perioadei de înscriere din toamnă.

Oferta este valabilă doar între 23-25 noiembrie, aşa că acţionaţi imediat şi profitaţi de ocazia de a deveni un expert de succes în mai multe domenii foarte actuale.

Înscrieţi-vă şi profitaţi de această ofertă specială de la LINK Academy sau de beneficiile oferite de BusinessAcademy valabile până pe 25 noiembrie.

Combinaţi cunoştinţele şi asiguraţi-vă succesul

Recunoscând dorinţa şi nevoia cursanţilor de a se înscrie la mai multe programe pentru a obţine cunoştinţe din mai multe domenii de afaceri solicitate, LINK Academy şi BusinessAcademy profită de Black Friday şi o transformă într-o ocazie excelentă de a oferi cursanţilor exact ceea ce îşi doresc.

Foarte des, designerii grafici au nevoie de abilităţi suplimentare de modelare şi animaţie 3D, iar designerii web în general vor să se perfecţioneze în programare PHP. Pe de altă parte, pe lângă abilităţile IT de specialitate, programatorii au nevoie şi de abilităţi de administrare a proiectelor IT şi IT business.

Pe lângă combinaţiile menţionate, LINK Academy şi BusinessAcademy mai recomandă:

  • Enterpreneurship + Project Management
  • Microsoft Administration + Network Administration
  • Design Web + Programare PHP
  • Print and Graphic Design + Computer Aided Design (CAD)
  • Cambridge Business Program + International Business
  • Java Development + Software Development

Despre aceste programe puteţi afla mai multe pe site-urile LINK Academy şi BusinessAcademy.

Abilităţi care vă aduc câştiguri foarte bune

În timp ce mulţi, deşi muncesc din greu, nu îşi pot permite decât lucrurile de bază, alţii, care au înţeles rentabilitatea abilităţilor IT moderne, de afaceri şi internet, nu au aceste probleme. Salariul mediu al unui programator este în jur de 6100 de lei pe lună. Venituri similare au şi antreprenorii, designerii şi managerii PR.

Ca să ocupaţi astfel de poziţii, aveţi nevoie de abilităţi pe care să le aplicaţi în practică. Iar, la LINK Academy şi BusinessAcademy puteţi dobândi astfel de cunoştinţe pe care le puteţi aplica concret la job.

La LINK Academy vă puteţi perfecţiona pentru cele mai solicitate profesii din IT: învăţaţi şi dezvoltaţi tehnici reale de programare, administrare IT, design şi folosire a instrumentelor software cu suport constant din partea unor experţi recunoscuţi. La fel, la BusinessAcademy obţineţi abilităţi de afaceri, cunoştinţe şi resurse pe care le puteţi aplica în practică şi cu care puteţi câştiga imediat. Ambele instituţii sunt autorizate de Departamentul de Examinări Internaţionale Cambridge şi de alte companii şi organizaţii de top din domeniile IT şi business, ca Microsoft, Google, Zend Technologies, Adobe, CompTIA, Oracle, Cisco, Autodesk, MikroTik, Linux Professional Institute, HRC Institute, CMI etc.

Vă reamintim, oferta de Black Friday este valabilă în perioada 23-25 noiembrie. Doar în această perioadă vă puteţi înscrie la 2 programe la LINK Academy sau BusinessAcademy la preţ de 1. Înscrieţi-vă dacă vreţi să vă perfecţionaţi în mai multe domenii IT sau să vă dezvoltaţi propriile abilităţi de afaceri.