Oferta este valabilă la achiziţionarea unuia dintre produsele 24 Egal Electricitate şi 24 Egal Gaz şi Electricitate, iar contractele se încheie pentru o perioadă de doi ani de zile, cu posibilitatea de prelungire la expirarea termenului. 

Produsele din ofertă propun viitorilor clienţi plăţi lunare egale, indiferent de anotimp, cu o singură regularizare în luna a doisprezecea a fiecărui an de contract. Aceştia îşi pot estima simplu valoarea facturilor lunare cu ajutorul configuratorului din site.

Furnizorul pune la dispoziţie 2.000 de contracte de electricitate şi 2.000 de contracte duale, de gaz şi electricitate, oferindu-le clienţilor cel mai simplu proces de contractare, 100% online, fără cozi şi fără hârtii.

În plus, oferta de Black Friday cu care E.ON Flash vine în întâmpinarea viitorilor clienţi este extinsă pe o perioada de o săptămână, respectiv 17– 24 noiembrie 2017.

Despre E.ON Flash

E.ON Flash, parte a grupului E.ON, este un furnizor nou de energie pe piaţa românească, dezvoltat pentru a oferi produse şi servicii 100% online pe platforma eonflash.ro, consumatorilor care doresc să îşi schimbe furnizorul de gaze naturale şi electricitate, în contextul liberalizării pieţei de profil.