Să luăm un exemplu concret: sunt pasionat de cafea şi îmi doresc un espressor. Ce aleg? La câte variante sunt pe piaţă, mă pot confrunta cu ceea ce  se numeşte „paradoxul alegerii” – adică o decizie atât de simplă poate deveni o problemă realmente copleşitoare. Aleg dimensiunea, culoarea, numărul de funcţii? Aleg brandul, sortez după preţ, optez pentru cel mai bun deal? Sun un prieten sau întreb publicul, citind recenziile de pe internet?

Să uităm puţin de preţ. Ce fel de cafea vrei să bei? Aceeaşi aromă în fiecare zi sau vrei să experimentezi? Cât spaţiu ai acasă pentru a te juca cu note aromatice şi retete de cafea? Cât de responsabil vei fi faţă de mediu?

Dincolo de espressor, să nu uitam: este despre cafea!

Dacă eşti cu adevărat pasionat de cafea şi îţi doreşti ca în fiecare zi să te bucuri de această mică plăcere, trebuie să stii că, ei bine, aceeaşi cafea nu va face faţă cerinţelor tale în fiecare zi. Sunt mii şi mii de nuanţe aromatice, florale, fructate, condimentate sau lemnoase pe care le poţi îmbina, şi atât de multe sortimente de cafea, care de care cu a lui poveste, de la regiunea de cultivare, până la modul de culegere a bobului de pe ramura arbustului de cafea.

De exemplu, Nespresso oferă 25 de sortimente de cafea de specialitate, plus ediţii limitate, care te poartă într-o călătorie a gustului în jurul lumii: de la cafeaua „Black Honey” din Nicaragua, până la cea expusă vânturilor musonice, din India. Toate sortimentele conţin exclusiv cafea prăjită şi măcinată din unele dintre cele mai bune culturi de cafea din lume, ambalate individual în capsule de aluminiu, şi pe toate le poţi prepara cu o bijuterie de espressor, de dimenisunile unei coli A4 – Essenza Mini.

Vrei şi reţete de cafea cu spumă de lapte, cum savurezi în cafenele, doar că acum în bucătăria ta? Nimic mai simplu: cu Expert & Milk, un alt espressor smart de la Nespresso, îţi poţi prepara pe loc spuma de lapte rece sau caldă şi poti regla temperatura şi volumul cafelei din ceaşcă.

Vestea şi mai bună? Ambele sunt în oferta Black Friday Nespresso (încă valabilă!), cu preţ special şi cafea cadou (îţi alegi orice sortimente îţi doreşti) în valoare de până la 280 ei. Cu livrare gratuită. Găseşti detalii aici.

O faptă responsabilă, după o cafea inegalabilă

Nespresso este un brand responsabil, având grijă ca fiecare capsulă de cafea să capete o nouă viaţă. După utilizare, aluminiul este reciclat 100% şi transformat în diverse alte obiecte, iar zaţul de cafea poate fi reutilizat pentru realizarea de compost şi biogaz. 

Fiecare client Nespresso poate preda curierului capsulele utilizate de cafea la preluarea următoarei comenzi de cafea realizate pe www.nespresso.com. DA, e atât de simplu, dar atât de important!

În concluzie, aruncă o privire pe ofertele de Black Friday ale brandului Nespresso. Mai sunt valabile doar câteva zile!