Unul dintre ele, oferta Home & Deco SensoDays de Black Friday 2020. Îţi achiziţionezi produse dorite, produse practice şi potrivite ţie şi celor dragi, mai ales în această perioadă şi, treci mai uşor peste izolare.

Black Friday de pandemie – nevoi diferite, oferte diferite

Sărbătoarea reducerilor bate la uşă şi, mai ales în acest an, Black Friday reprezintă un moment de respiro. O zi în care uiţi de problemele ultimelor luni şi încerci să îţi înfrumuseţezi sau uşurezi viaţa cu alegerile potrivite.

Oferta SensoDays Black Friday 2020 -  actuală şi adaptată

Anul acesta, SensoDays Black Friday 2020 are loc între 13 şi 15 noiembrie şi include produse nu doar spectaculoase ca design şi funcţionalităţi, ci şi practice şi utile.

Biroul de acasă – sănătate şi productivitate cu alegerile corecte

“Biroul de acasă” este poate cea mai importantă schimbare a ultimelor luni. A trebuit să învăţăm să lucrăm de la distanţă, să înlocuim întâlnirile live cu cele online şi să facem faţă tuturor provocărilor. Pentru a putea realiza toate acestea trebuie să ne simţim confortabil şi să fim sănătoşi.

Biroul şi mai ales scaunul pe care stăm aşezaţi 8-9 ore în fiecare zi trebuie să fie confortabile şi de calitate. Cu SensoDays poţi investi în sănătatea ta, aşa că, de Black Friday, îţi poţi achiziţiona un scaun de birou sau un fotoliu recliner Stressless astfel încât să elimini complet riscul durerilor de spate, dar şi cel al neproductivităţii.

Igiena casei – măsuri de siguranţă şi prevenţie în exterior, dar şi în interior

Dacă în exterior avem la dispoziţie masca şi distanţarea fizică, în interiorul casei altele sunt măsurile de adoptat. Specialiştii au demonstrat că aerisirea constantă este foarte importantă, la fel şi igienizarea şi dezinfectarea.

Pentru asta, poţi achiziţiona de la început produse cu suprafeţe igienizate. De exemplu, pe SensoDays ai produse pentru ceramică de baie Duravit cu suprafeţe tratate special, iar pentru bucătărie ai chiuvetele speciale fragranit (marca Franke) şi SilicaTec (marca Hansgrohe). Acestea, dar nu numai, sunt incluse şi în oferta SensoDays de Black Friday 2020.

Mai mult timp acasă – mai creativi în bucătărie

Micile plăceri încep în bucătărie. Preparatele cele mai gustoase se pregătesc atunci când te concentrezi pe creativitate şi laşi partea practică în seama electrocasnicelor de ultimă generaţie. Cum în pandemie ne petrecem mai mult timp în bucătărie, încercând preparate delicioase şi spectaculoase, oferta de Black Friday de la SensoDays include şi electrocasnice mari de la Franke care să bifeze cu brio toate cerinţele tale.

Aşadar, ai toate motivele pentru a “sărbători” Black Friday la SensoDays. Pentru asta nu trebuie decât să te abonezi pentru că abonaţii află primii ofertele promoţionale Black Friday. Verifică-ţi emailul de înregistrare sau fă-ţi cont pentru a primi ofertele înaintea tuturor, intră pe site între 13 şi 15 noiembrie şi achiziţionează-ţi produse premium de care te poţi bucura timp îndelungat şi care să te ajute să traversezi mai uşor această perioadă.

SensoDays este lider în domeniul Home Deco din România, aflat astăzi în peste 250.000 de case ale românilor, cu cel puţin un produs. Pe lângă inovaţie şi pasiune pentru calitate, SensoDays se adaptează acum noilor cerinţe, oferind clienţilor o experienţă unică în domeniul decoraţiunilor interioare.