Black Friday 2018 la F64: reduceri la aparate foto mirorrless şi drone

Black Friday 2018 la F64: reduceri la aparate foto mirorrless şi drone

F64 anunţă o ofertă consistentă de produse pentru campania Black Friday 2018, punând la bătaie peste 1.500 de produse, cu reduceri de până la 80%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Totodată, F64 anunţă că, în acest an, campania de reduceri Black Friday nu va mai fi exclusă de la acumularea de puncte de fidelitate. Toate punctele acumulate odată cu achiziţiile de Black Friday vor fi luate în calcul.

Black Friday F64: cine comandă joi noaptea şi vineri primeşte produsul sâmbătă

F64 va da startul comenzilor încă de joi noaptea, iar comenzile care vor fi finalizate până la finele zilei de vineri vor fi onorate sâmbătă, compania având ca scop principal îmbunătăţirea experienţei de Black Friday.

„Pentru anul acesta nu ne-am propus o creştere a încasărilor sau a rulajului în campania de Black Friday, ci ne-am concentrat pe livrarea serviciilor de calitate. Vom avea peste 1.500 de produse reduse. 

Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt: aparatele foto-video DSLR şi mirrorless, diverse camere video, obiectivele DSLR şi mirrorless, dronele şi camerele de acţiune, echipamentele de studio, precum şi mare parte din gama de accesorii, de la memorii la imprimante, bliţuri, gripuri, genţi foto-video, trepiede şamd”, anunţă Marian Alecsiu, CEO şi cofondator F64.

Black Friday s-a schimbat

Conform studiilor şi cifrelor de specialitate, interesul crescut pentru Black Friday se află în special în zona produselor electronice, a televizoarelor în principal, apoi a produselor electrocasnice, însă zona de fashion şi cea de casă şi gradină pare să vină puternic din urmă.

În cazul echipamentelor foto-video, în cadrul Black Friday accentul continuă să fie pus pe aparatele DSLR şi mirrorless, dar şi pe obiectivele aferente. Nu sunt de neglijat însă nici accesoriile, acolo unde se află cele mai mari reduceri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: