Black Friday 2018 la evoMAG: câţi români apelează la plata în rate a produselor

Black Friday 2018 la evoMAG: câţi români apelează la plata în rate a produselor

FOTO via 123RF

Numărul  clienţilor care fac achiziţii în rate fără dobândă de pe evoMAG.ro s-a dublat în ultimii doi ani. În prezent, ponderea celor care accesează plata în rate pentru produsele cumpărate de pe magazinul online a ajuns la 16%.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este o tendinţă care se manifestă tot mai pregnant în ultima perioadă şi va atrage, în continuare, un număr şi mai mare de doritori, ca urmare a ofertei în creştere de astfel de soluţii de plată în rate direct la retailer, lansate de instituţiile bancare şi nebancare.

Black Friday 2018, cel mai aşteptat eveniment de cumpărături din an, care a început pe 1 noiembrie la evoMAG, continuă cu runda a doua de reduceri, în perioada 9 – 15 noiembrie. Astfel de campanii de reduceri constituie argumente puternice pentru care tot mai mulţi români optează pentru plata în rate fără dobândă a produselor achiziţionate.

De la începutul campaniei de Black Friday 2018, valoarea medie a comenzilor plasate pe evoMAG şi achitate în rate a urcat la peste 1.700 de lei, de aproape două ori şi jumătate mai mare decât valoarea medie a coşului de cumpărături înregistrată într-o perioadă obişnuită din an.

Cei care optează, de regulă, pentru achiziţia produselor în rate fără dobândă aleg să plătească, în medie, în 12 rate. De Black Friday şi în ultima perioadă din an, când românii fac cele mai multe achiziţii, creşte şi nevoia acestora pentru diversitatea opţiunilor de plată.

În perioada 9 – 15 noiembrie, evoMAG organizează a doua rundă de reduceri de Black Friday, adăugând noi produse la promoţie. Astfel, clienţii vor putea achiziţiona smartphone-uri cu preţuri reduse la jumătate, televizoare 4K la preţuri mai mici cu 65%, laptopuri Asus, mai ieftine cu până la 1.300 de lei, scaune auto Britax pentru copii, la preţuri mai mici cu până la 600 de lei, hoverboard-uri cu 599 lei, produse de îngrijire personală Philips, la preţuri mai mici cu până la 55%.

 

citeste totul despre: