Mesaj viral al unui bucureştean pentru retailerul eMAG, după ce i-a întârziat comanda plasată: “Mă ajuţi, te rog?! Mă tot întreabă soţia...” 7

Campania din acest an de Black Friday la eMAG a obţinut vânzări record atât în ceea ce priveşte volumul de prodse comandate de români, cât şi costurile pe care conaţionalii noştri aleg să le rezerve special pentru ziua cu cele mai mari reduceri din an. Însă, ca de obicei, nu chiar totul merge ca pe roate şi există şi clienţi nemulţumiţi.

Mesaj viral al unui bucureştean pentru retailerul eMAG, după ce i-a întârziat comanda plasată: “Mă ajuţi, te rog?! Mă tot întreabă soţia...” Vezi comentarii 7
Black Friday
Articol publicitar

Black Friday: cafea premium, de la Nespresso. Şi-un strop de responsabilitate!

Black Friday: cafea premium, de la Nespresso. Şi-un strop de responsabilitate!

Viaţa de zi cu zi este despre alegeri înţelepte, nu despre decizii luate sub impulsul unei mişcări colective, a unui trend sau a unei reduceri. Iar de Black Friday, în aceste zile de vânătoare după preţul cel mai mic sau după reducerea cea mai mare, ar trebui să ne oprim puţin şi să ne gândim şi ce se află dincolo de bulina cu preţ vechi – preţ nou de pe un site.

Să creezi un smartphone la care toţi să atragă atenţia atunci când îl scoţi din buzunar nu este uşor deloc. Poţi adăuga lasere lângă cameră, poţi să îndoi display-ul, să bagi cel mai puternic hardware şi oricum mare atenţie să nu obţii. Sau poţi, pur şi simplu, să mai adaugi un display în spate şi tuturor să le cadă maxilarul.

acum 4 ani · comentarii (2)

Ce înseamnă în ziua de astăzi un ultrabook care merită? Sunt atât de multe categorii, încât doar preferinţele personale decid. Asus Transformer T300 Chi e oferta Asus pentru cei care vor un hibrid subţire, superb şi cu un procesor Intel Core M. Deşi cu probleme de putere pe alocuri, laptopul a fost surprinzător.

acum 4 ani · comentarii (1)

Ce se întâmplă cu contul de Facebook după moarte? Va fi întrerupt odată cu viaţa posesorului? Sau va continua să existe, conferind un fel de nemurire digitală? Şi, poate mai important, cine are dreptul de a decide ce se întâmplă cu profilul social după ce posesorul dă logout din viaţa?

acum 4 ani · comentarii (4)

Asociaţia EuroCloud România a anunţat câştigătorii competiţiei Premiile EuroCloud România 2015. Organizată pentru al treilea an consecutiv, competiţia naţională a Premiilor EuroCloud urmăreşte să identifice şi să promoveze cele mai bune practici şi soluţiile cloud de referinţă din industria românească de cloud computing.

acum 4 ani · comentarii (1)

De fapt, nu a descoperit nimic în România. Decât eventual dezinformare. De vreo 2-3 ani au început să înmulţească site-urile care "informează corect" în diferite probleme (inclusiv româneşti) dar de fapt dezinformează cras şi fără nici o ruşine (şi, bineînţeles, fără nici un argument solid). Vă explic mai jos la ce mă refer.

acum 4 ani · comentarii (126)

Kyle Reese, personaj principal al francizei “Terminator”, despre tehnocalipsa: “Computere alcatuind o retea defensiva… puternice, conectate la absolut totul, incredintate cu misiunea de a gestiona toate aspectele societatii noastre. S-au desteptat, au capatat o noua ordine a inteligentei. Apoi au vazut oamenii ca pe o amenintare. Toti oamenii, nu doar pe cei din tabara adversa. Au decis soarta omenirii intr-o microsecunda: exterminare totala.”

acum 4 ani · comentarii (7)

Black Friday. Ce păcăleală! Părerea mea de consumator. Black Friday a început în Statele Unite ca prima zi de cumpăraturi pentru Crăciun. Prima zi de după Thanksgiving („Ziua recunoştinţei”) este începutul sezonului de cumpărături pentru sărbători. De fapt, în SUA există un calendar nescris despre ce şi când se cumpără. Ziua mamei, ziua tatălui, ziua secretarelor, până şi ziua doctorilor.

acum 5 ani · comentarii (9)