Escroci căutați de Poliție, după ce au profitat de tragedia unei mame și a fiului ei din Găești

0
Publicat:

Mai multe persoane au vrut să profite de tragedia de la Găești, din județul Dâmbovița, petrecută cu o săptămână în urmă, când un copil de patru ani s-a înecat, iar mama, distrusă de durere, s-a spânzurat în pădure.

Persoane necunoscute cer bani în numele familiei îndoliate. FOTO Facebook Camelia N.
Persoane necunoscute cer bani în numele familiei îndoliate. FOTO Facebook Camelia N.

Rudele femeii spun că escrocii umblă din casă în casă, cu poza copilului și a mamei, și cer bani, pretinzând ca îi vor folosi pentru înmormântare, chiar dacă aceasta a avut loc sâmbătă, 1 octombrie. Apropiații familiei îi sfătuiesc pe cei cărora li se cer bani în legătură cu acest caz să sune la Poliție.

Oamenii legii sunt, deja, pe urmele escrocilor și, dacă vor fi găsiți, vor fi trași la răspundere.

Copil înecat în piscina din curtea casei

În urmă cu șapte zile, un copil de patru ani s-a înecat în piscina din curtea casei. Distrusă de durere, mama sa a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. Chiar dacă a fost căutată de zeci de persoane, printre care polițiști, jandarmi, rude și apropiați, tânăra mămică nu a fost găsită la timp.

Bunicii copilului sunt consternați de cele întâmplate și nu își pot explica momentul în care copilul a dispărut și nu a mai avut nicio șansă de salvare.

M-a sunat băiatul și am venit și eu. Atunci îl resuscitau cei de la Ambulanță. Au stat o perioadă lângă el și după aceea a plecat cumnata mea și a dispărut și ea”, povestea tulburat bunicul patern la momentul tragediei.

Camelia avea o viață frumoasă, era realizată din punct de vedere financiar și se bucura în fiecare zi de unicul său fiu. În urmă cu doar câteva zile, femeia postase pe contul de Facebook un mesaj prin care le îndemna pe celelalte mămici să își iubească odraslele până când „lumea se va sfârși”.

„Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații. Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mama și mândră”, a postat Camelia pe Facebook

Chiar dacă lucrurile par să fie clare în acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută de art. 192 din Codul Penal.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite