EXCLUSIV Liceanul din Mioveni care a bătut o colegă, implicat într-o altă bătaie cruntă, în același liceu. A fost arestat

0
Publicat:

Elevul de 17 ani din orașul Mioveni care miercuri 27 septembrie a bătut crunt o colegă de la o clasă paralelă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Agresorul este cunoscut pentru violența sa.

Elevul a fost arestat pentru 30 de zile FOTO IPJ Argeș
Elevul a fost arestat pentru 30 de zile FOTO IPJ Argeș

Tânărul a fost prezentat joi 28 septembrie, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Surse judiciare au dezvăluit în exclusivitate pentru „Adevărul” că elevul violent este elev la Liceul Tehnologic Construcții Mioveni și că tânărul a dat dovadă de o agresivitate ieșită din comun, împingând fata de 18 ani la perete, iar după ce aceasta a căzut, a lovit-o de mai multe ori cu piciorul în mandibulă.

„Da, a împins-o în perete și când fata se afla jos, a lovit-o cu piciorul de mai multe ori în mandibulăFata a avut nevoie de o intervenție chirurgicală la mandibulă și a fost externată joi 28 septembrie din spital”, au precizat surse judiciare pentru „Adevărul”.

Aceleași surse judiciare au declarat în exclusivitate pentru „Adevărul” că același elev a fost implicat în luna ianuarie într-un alt incident grav petrecut tot la Liceul Tehnologic Construcții Mioveni.

„Susțin exmatricularea”

Concret, trei elevi de la Liceul Tehnologic de Construcții Mioveni au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști în seara zilei de 19 ianuarie, ei fiind implicați într-o bătaie cruntă izbucnită pe holul liceului.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru „Adevărul” că bătaia a avut loc pe 18 ianuarie, iar directoarea liceului nu a sesizat Poliția și Inspectoratul Școlar, încercând să mușamalizeze totul.

În imaginile surprinse într-o filmare se poate vedea cum la un moment dat un elev, îmbrăcat cu o gacă albă, smulge din lambriu o stinghie lungă de peste o jumătate de metru și se îndreaptă spre un grup de alți elevi, lovindu-i de câteva ori, în timp ce pe margine mai mulți elevi îl încurajează să dea în oponenții săi. Printre aceștia se numără și elevul care acum este în arest după ce a bătut o elevă.

Pe margine, o elevă înjură în repetate rânduri. Elevul respectiv rămâne în maieu și își continuă gesturile amenințătoare cu stinghia smulsă, după care grupul advers de elevi se retrage, iar elevul duce stinghia în clasă.

„Unitatea de învățământ este în plină cercetare disciplinară legat de cazul tânărului care a agresat o elevă. Școala este încă în anchetă și la final vor face propuneri pentru a se lua măsuri. Susțin exmatricularea în acest caz foarte grav!”, a declarat pentru „Adevărul” inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu.

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite