„Miracol“ pentru un bărbat aflat într-un scaun cu rotile. S-a vindecat cât ai clipi, într-o parcare VIDEO

0
0

Un bărbat aflat într-un scaun cu rotile a fost filmat în timp ce se ridică în picioare. "Miracolul" a avut loc la Brașov și a fost filmat de un polițist. Suferindul, care la prima vedere, avea probleme locomotorii, a tras tacticos din țigară și s-a urcat într-o mașină.

Întâmplarea nu este decât o escrocherie, așa cum reiese din filmarea polițistului. Daniel Zontea a surprins momentul în care un bărbat aparent cu dificiențe locomotorii se ridică liniștit din scaunul cu rotile și se îndreaptă mergând normal către o mașină, relatează brasov.net. În filmare se pot observa câțiva bărbați care se află lângă o mașină parcată în fața clădirii Modarom.

Unul dintre ei urcă în autoturism, iar altul pare că vrea să îl ajute pe un bărbat care se află într-un scaun rulant. Individul care stă în picioare se uită suspect în toate părțile, în timp ce amicul lui său, aparent imobilizat, se ridică în picioare, își dă geaca jos și o aruncă în portbagaj, acolo unde a fost pus și scaunul cu rotile. Trage cu sete din țigară și merge pe propriile picioare către mașină.

Incidentul a fost surprins de polițistul Daniel Zontea, care a publicat videoclipul pe pagina sa de socializare, cu mesajul: „Tre’ să recunoaștem că, indiferent cât de bun ne este locul de muncă, cu toții mai avem momente în care trântim și înjurăm atunci când rămânem peste program. Din acest material concluziile le trageți voi. Eu însă îmi voi păstra aceeași convingere: Mâna întinsă nu primește ajutor”.

Bărbatul aflat în scaun cu rotile se "vindecă" miraculos FOTO brasov.net
Bărbatul aflat în scaun cu rotile se "vindecă" miraculos FOTO brasov.net

Femei cu bebeluși din cârpe în brațe

Cerșetorii găsesc metode inedite de a-i păcăli pe oameni. Poliția Locală Sector 6 a atras atenția, la începutul lunii decembrie 2022, că cei care apelează la mila publică sunt, de fapt, niște escroci. În locul unui bebeluș pe care pretind că îl țin în brațe este în realitate o păpușă de cârpă.

Într-o postare pe pagina de socializare, oamenii legii atrag atenția să nu vă lăsați păcăliți. Au întâlnit recent o astfel de situație.

"Este clar că îți este milă și ți se rupe sufletul când vezi o femeie cu pruncul în brațe, stând cu orele pe străzi, în frig, cerând ajutor.

Spune că are nevoie de bani pentru lapte! Tinzi să o crezi și-ți deschizi rapid portofelul. Asta o știu și ele prea bine! Doar că în spatele unei situații ce pare a fi grea se ascunde de fapt o escrocherie. Poliţia Locală Sector 6 a descoperit faptul că în brațele cerșetoarelor nu sunt bebeluși, ci păpuși din cârpe băgate în salopete de copil. Ca să pară real, le pun fular și mănuși, dar, de fapt, tot ghemotocul este plin de pleduriÎn fiecare zi le găsesc oamenii legii la semafoare", au anunțat oamenii legii.   

Braşov


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri