Lucrarea făcută de Dorel unei românce, virală pe internet. „Doamne ferește, l-ai mai și plătit?“

0
0
Publicat:

Tot mai mulți români se plâng de lipsa meseriașilor calificați și capabili să facă lucrări de calitate. Există cazuri în care oamenii se trezesc că îi costă mai mult să repare ceea ce face un meseriaș neinstruit.

Meseriașii serioși sunt tot mai greu de găsit. FOTO: Unspalash
Meseriașii serioși sunt tot mai greu de găsit. FOTO: Unspalash

Meseriașii buni sunt tot mai greu de găsit în România, în condițiile în care cei mai mulți au ales să plece în străinătate, unde câștigă foarte bine, iar unii au propriile firme.

Cei rămași în țară câștigă și ei excelent, dar sunt suprasolicitați, astfel că tot mai mulți oameni se plâng că nu găsesc un meseriaș atunci când au nevoie.

Mai rău este atunci când ei dau peste impostori, muncitori slab pregătiți, care le fac mai mult rău.

Este și cazul unei femei, care a apelat disperată la sfatul internauților pe grupul de Facebook Idei amenajări.

„Bună ziua. Aveți o idee ceva, vă rog, cum să acopăr țevile de pe parchet să pot merge pe ele fără probleme? Nu a putut altfel meseriașul să le monteze”, a scris femeia, care a postat și o fotografie în sprijinul afirmației sale. Iar fotografia ei spune tot.

Așa arată lucrarea de doi bani de care se plânge internauta. FOTO Facebook / Idei Amenajări
Așa arată lucrarea de doi bani de care se plânge internauta. FOTO Facebook / Idei Amenajări

„La mine era mai urâtă”

Reacțiile nu au întârziat. „Decupați parchetul și faceți o treaptă din zidărie, iar apoi îmbrăcați cu ce considerați dumneavoastră ...”, a fost un doar unul dintre primele sfaturi.

„Scoasă gresia de la ușă și pus un prag de lemn care să acopere și țevile. Va veni puțin ieșit în afară, dar măcar vor fi protejate țevile”, a spus altul.

„Se putea sub parchet, făcea niște canale în șapă și trecea țevile pe sub parchet... Dar a făcut ce a fost mai simplu”, a explicat un internaut.

Nu au lipsit nici ironiile, în timp ce alții s-au mirat sincer de felul în care meseriașul și-a bătut joc de lucrare. 

Despre ce ajutor vorbiți? Ajutor pe Facebook? Adus instalatorul care a făcut lucrarea și bătut cu țevile în cap. Unde dracu' s-a văzut așa ceva!”, a spus altul.

Alții spun că au pățit același lucru și că au fost nevoiți să apeleze la un alt instalator. „Așa am avut și eu, la mine era mai urâtă, am chemat alt instalator care le-a făcut.”

„Doamne ferește! A mai fost și plătit pentru așa ceva?”, s-a întrebat altcineva.

SocietatePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite