Român păcălit în Turcia cu implanturi de păr. Țeapa este de mii de euro. „Ce scrie pe factură?“

0
Publicat:

Pățania unui român care s-a dus în Turcia să facă implant de păr a fost povestită pe Facebook de o rudă. Omul a fost înșelat cu mii de euro și acum nu mai știe cum să-și recupereze banii.

Așa decurge o operație de implant de păr FOTO Shutterstock
Așa decurge o operație de implant de păr FOTO Shutterstock

„Aveți grijă, vă rog. Cunosc o persoană care a plătit pentru opt implanturi și, când a revenit în țară, a descoperit că de fapt i-au pus doar trei implanturi, dar i-au luat bani pentru opt. Dacă este cineva care a avut aceeași problemă cu această clinică din Istanbul, zona Ataşehir, vă rog să îmi spuneți, cum ați rezolvat?”, este o parte din mesajul postat pe grupul de Facebook Români în Turcia.

Cel care a postat a mai scris și faptul că bărbatul păcălit a încercat să ia legătură cu clinica, însă cei de acolo i-au blocat numărul de telefon și nu îi răspund nici pe conturile de socializare.

Comentariile nu au întârziat să apară. 

„Aveți foarte mare grijă, se dau foarte multe țepe în Turcia. Eu sunt la Istanbul, nu am încredere în nimeni”, scrie un tânăr. 

„Uite așa dau turcii cu bățul în baltă și sperie toți peștii... păcat”, este o altă opinie. 

„Păi e simplu, cu factura pe care apare suma plătită, apare și lucrarea care i-a făcut-o. Luați legătura cu un avocat și îi dați în judecată, plus mai scoateți și despăgubiri. Dar, doar dacă aveți factura, ca să dovedească”, este sfatul dat de o femeie. 

Cel care a făcut postarea nu a mai revenit ca să lămurească dacă păcălitul și-a primit banii înapoi sau dacă a ales soluția legală, de lungă durată, de a da clinica în judecată. 

Foarte mulți români aleg să se ducă la tratamente de înfrumusețare în Turcia, deoarece au aflat că acesta ar fi mai ieftine decât în România, dar și de calitate mai bună. 

Spre exemplu, pentru un implant de păr, tariful pornește de la 1.500 de euro și crește în funcție de numărul de implanturi dorite. 

Pacienții români care aleg Turcia sunt atât de mulți, încât clinicile turcești au ajuns să considere rentabil să angajeze traducători români, pentru a-i ajuta pe clienții lor să înțeleagă costurile și procedurile. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite