Atitudine revoltătoare a unui hotel din Olanda la adresa unui român. Motivul aberant pentru care i-a anulat rezervarea

0
Publicat:

Bărbatul, cercetător în România, rezervase o cameră la un hotel din Tilburg, Olanda, dar s-a trezit ulterior cu rezervarea i-a fost anulată.

Românului i s-a trântit ușa în nas FOTO Arhivă
Românului i s-a trântit ușa în nas FOTO Arhivă

Un cercetător român s-a trezit cu o atitudine revoltătoare din partea unui hotel din Olanda, unde-și rezervase o cazare. Bărbatul și-a povestit experiența tristă pe rețelele sociale, spunând că i s-a oferit ca explicație din partea hotelului faptul că unitatea ar avea „o înțelegere” cu municipalitatea pentru a nu mai primi cetățeni români.

„Discriminare în inima UE. Astăzi călătoream spre Tilburg, Olanda, și am rezervat o cameră de hotel prin Booking. Hotelul mi-a confirmat rezervarea și apoi mi-a trimis mesajul de mai jos. Este revoltător! Am călătorit prin lume de la est la vest și de la nord la sud și nu am întâlnit niciodată o astfel de atitudine nerușinată. Aceste persoane nu ar trebui să fie implicate în activități din domeniul ospitalității”, a scris cercetătorul.

Mai mult, când a insistat să afle de ce i s-a anulat rezervarea, cei de la hotel i-au spus că ”românii sunt implicați în activități ilegale, așa că m-au etichetat ca fiind un infractor doar pentru că am vrut să stau o noapte acolo în timp ce îmi vizitam niște prieteni din oraș. Ce va urma? Știți dacă pot intra în restaurante sau mă pot plimba pe străzi?”, mai scrie acesta.

Românul a postat în acest sens și pe contul de Instagram și a avut surpriza să-i răspundă un consilier local din Tilburg, care l-a încurajat să sesizeze poliția.

În primul rând ar trebui să depui o plângere la poliția din Tilburg deoarece acesta este un exemplu evident de rasism și este interzis de legea olandeză. Pot să te asigur că nu există niciun fel de înțelegere de acest gen cu municipalitatea”, a scris consilierul olandez.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite