Şi-a ucis cea mai bună prietenă din dorinţa de a fi mamă. Cele două femei se cunoscuseră la biserică

0
Publicat:

Crima haluncinantă, comisă de o femeie din Texas a uimit o lume întreagă. Aceasta şi-a omorât cu sânge rece cea mai bună prietenă, pe care o cunoştea de mai bine de un deceniu. Totul pentru a-i fura copilul.

Femeia care şi-a omorât prietena pentru a-i fura copilul FOTO NBC News
Femeia care şi-a omorât prietena pentru a-i fura copilul FOTO NBC News

Magen Fieramusca şi Heidi Broussard se cunoscuseră în urmă cu 10 ani, în curtea unei biserici din Texas, iar cu timpul au devenit cele mai bune prietene. Nimeni nu şi-ar fi putut vreodată imagina că o femeie religioasă precum Magen ar fi în stare să comită o crimă. Iar motivul pentru care a făcut-o este de-a dreptul strigător la cer.

A vrut să îi fure copilul

Întreaga poveste a început când Magen a mers la apartamentul lui Heidi, gravidă la acea vreme, şi a afirmat că şi ea ar fi rămas însărcinată. După calculele ei, ar fi existat chiar foarte mari şanse să nască în aceeaşi zi. În realitate, Magen nu a fost niciodată însărcinată, ci doar a conceput un plan elaborat, prin care copilul celei mai bune prietene a sa să fie trecut drept al ei.

În anul 2019, după trei săptămâni de la venirea pe lume a fetiţei, atât bebeluşul cât şi Heidi au dispărut. Anchetatorii au descoperit inclusiv că Magen avea o cheie de la apartamentul prietenei sale, iar aceasta a devenit suspectă. Cadavrul femeii în vârstă de 33 de ani a fost descoperit chiar în portbagajul mașinii lui Magen. Ea fusese văzută ultima oară lasându-şi celălalt copil la o școală primară din Austin. Moartea ei a fost considerată omucidere prin strangulare. Din fericire, bebeluşul a fost găsit, în viaţă, într-o casă din zona Houston şi înapoiat tatălui său.

Condamnare la 55 de ani de închisoare

Logodnicul femeii ucise le-a spus anchetatorilor că Heidi i-a dat vestea cum că prietena sa a născut o fetiţă, dar nu a văzut niciodată nicio fotografie cu copilul.

Inculpata s-a contrazis în timpul anchetei. Ea a declarat, iniţial, că a mers la plajă cu un văr în ziua în prietena a fost răpită. Mai târziu, i-a spus aceluiaşi ofiţer că a născut în acea zi, deși nu a putut oferi detalii despre naștere.

Instanţa a decis ca Magen Fieramusca, în vârstă de 37 de ani, să fie condamnată la 55 de ani de închisoare pentru moartea lui Heidi Broussard.

Sperăm că acest rezultat va aduce o oarecare linişte familiilor Broussard și Carey și le va ajuta să-și continue procesul de vindecare., a spus procurorul din Travis, Jose Garza, citat de NBC News.

Decizia nu este însă una definitivă, iar femeia a anunţat că va face apel.

SUA



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite