Biden s-a prăbușit pe scenă după o ceremonie la care participa | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Șeful statului s-a împiedicat și a căzut în genunchi după ce a terminat de oferit diplomele. Mebri ai forțelor aeriene americane l-au ajutat să se ridice.

Președintele american Joe Biden. Foto: Profimedia
Președintele american Joe Biden. Foto: Profimedia

Președintele american Joe Biden a căzut pe scenă joi, după ceremonia de încheiere astdiilor de către absolvenții Academiei Forțelor Aeriene din Colorado. Imaginile video ale ceremoniei au fost difuzate de posturile de știri americane după ce informațiile au început să circule pe rețelele de socializare.

Șeful statului s-a împiedicat și a căzut în genunchi după ce a terminat de prezentat diplomele absolvenților. Personalul US Air Force l-a ajutat să se ridice. Liderul american s-a întors la locul său și a rămas la ceremonie până la final.

Potrivit White House Press Pool, președintele pare să se fi împiedicat de un sac de nisip de pe scenă. Reporterii subliniază că nu l-au văzut pe Biden părăsind ceremonia și nu au informații despre cum se simte după cădere. Ceremonia a durat aproximativ trei ore și jumătate și ea au participat 920 de absolvenți ai academiei.

În martie 2021, Biden s-a împiedicat de două ori și a căzut în genunchi când a încercat să urce rapid rampa avionului prezidențial înainte de a zbura în Georgia (satul american Georgia). 

Starea de sănătate a democratului Biden, în vârstă de 80 de ani, a ridicat în mod repetat întrebări din partea republicanilor din Congres. 

SUAPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite