Un tânăr rus a fost ucis de rechin în Hurghada. Atacul a fost filmat de martorii neputincioși VIDEO

0
Publicat:

Consulul general al Rusiei la Hurghada a declarat că victima era rezident permanent în Egipt.

Rechin FOTO: Shutterstock
Rechin FOTO: Shutterstock

Un cetățean rus a fost ucis, joi, în urma unui atac al rechinilor asupra în Marea Roșie, în largul coastei Hurghada. Consulul general al Rusiei la Hurghada, Viktor Voropayev, a declarat pentru TASS că "un rus a murit în urma atacului unui rechin", adăugând că "acest lucru a fost deja confirmat de autoritățile egiptene competente", scrie tass.ru.

Potrivit lui Voropayev, "în jurul orei locale 15:00, în apropierea plajei orășenești Dream Beach a avut loc un atac al unui rechin, care a dus la moartea cetățeanului rus V.Y. Popov, născut în 1999".

Diplomatul rus a precizat că victima nu era un turist, ci un rezident permanent al Egiptului. De asemenea, el a subliniat că Dream Beach este o proprietate municipală și nu aparține unui anumit hotel, care de obicei găzduiește turiști, inclusiv din Rusia.

Imagini terifiante ale atacului surprind angajații hotelului strigând la clienți să iasă din apă, în timp ce înotătoarea rechinului poate fi văzută apropiindu-se. Bărbatul poate fi văzut apoi luptându-se cu rechinul înainte să devină clar pentru toți cei care urmăresc scena că este o bătălie pierdută. Potrivit presei ruse, tatăl său se uita pe plajă în momentul atacului, iar tânărul striga după el în timp ce încerca să scape de rechin.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional 

Consulatul general este în contact permanent cu poliția și cu Serviciul Național de Securitate al provinciei Mării Roșii și a exprimat sincere condoleanțe familiei și prietenilor îndoliați.

Canalul Telegram al misiunii diplomatice a făcut apel la cetățenii ruși să "rămână vigilenți atunci când se află în apă, să respecte cu strictețe interdicțiile de scăldat și scufundări, să respecte cu strictețe semnalele date de către oficialii hotelului și ai gărzii de coastă pentru a ieși la mal”.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite