„Moartea cu coasa“, văzută la încoronarea regelui Charles: „Diana a primit, cu siguranță, invitația” VIDEO

0
Publicat:

Utilizatorii Twitter foarte vigilenți au observat ceea ce pare a fi o siluetă în timpul încoronării regelui Charles al III-lea, comparând persoana necunoscută cu „moartea cu coasa”, relatează New York Post.

O persoană îmbrăcată în haine negre, ținând în mână un toiag, care a fost asemănat cu o coasă, a fost surprinsă traversând sâmbătă holul de intrare al catedralei. 

A mai observat cineva Moartea la Westminster Abbey?", a scris un internaut pe Twitter, obținând peste 3 milioane de vizualizări. 

Încoronarea regelui Charles a avut loc sâmbătă, 6 mai. Foto Captură video Twitter
Încoronarea regelui Charles a avut loc sâmbătă, 6 mai. Foto Captură video Twitter

Am observat! Pe cine caută?", a răspuns un altul. 

A mai văzut cineva că moartea își face apariția la încoronare?", a scris un alt internaut pe Twitter, în timp ce unii au afirmat că ar putea fi soția prințului Harry, Meghan Markle, deghizată. Ea ar fi rămas în California cu cei doi copii. 

Imaginile au ajuns chiar și pe TikTok. „Diana își ia revanșa", a afirmat un internaut. 

Diana a primit cu siguranță invitația”, a glumit altul. 

Incidentul viral vine după ce doi fani ai familiei regale, care susțin că au prezis moartea reginei Elisabeta a II-a și a prințului Philip, au avertizat asupra vibrațiilor de rău augur privind încoronarea. 

Lynne Antink, originară din Berkshire, Anglia, și fiul ei, Colin, au devenit faimoși pentru previziunile lor.

Încoronarea regelui Charles al III-lea, care a avut loc sâmbătă, 6 mai, nu a fost lipsită de evenimente. Poliţia britanică a efectuat 52 de arestări, persoanele în cauză fiind reţinute pentru o serie de infracţiuni minore. În plus, liderul grupării antimonarhiste Republic (Republica) a fost arestat. 

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite