Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima. Ce se află dincolo de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un britanic de 55 de ani, care a intrat în moarte clinică, a povestit experiența prin care a trecut.

Kevin Hill FOTO Mirror
Kevin Hill FOTO Mirror

Kevin Hill, 55 de ani, scriitor din Anglia, suferă de o boală gravă și neobișnuită caracterizată de acumularea de calciu în vasele mici de sânge ale țesuturilor grase și ale pielii.

În timpul unei crize, iar inima i s-a oprit brusc. Din fericire, medicii au reușit să-l readucă la viață.

Cel căruia i se spune „Omul miracol“ a făcut dezvăluiri uluitoare din viața de dincolo, scrie Mirror. „Eram separat de trupul meu. Parcă mă aflam pe tărâmul spiritelor. Eram conștient de ceea ce se întâmplă, dar simțeam foarte multă pace“, a povestit Kevin.

Știam că sângerez. Știam că este grav. Personalul medical continua să intre și să iasă în încercarea de a opri sângerarea. Știam că am murit. Eram separat de trupul meu“, a continuat el să le spună tuturor ceea ce a simțit.

Coșmarul lui Kevin a început în vara anului 2021, când picioarele au început să se umfle pentru că rețineau excesul de apă. În cele din urmă, a aflat că retenția de apă a fost cauzată de o problemă cardiacă, fiind supus unei intervenții chirurgicale.

„După această operație m-am ale cu calcifilaxie. Luni la rând m-am luptat cu boala. Pielea mă mânca. Timp de trei zile picioarele mi-au sângerat. Pur și simplu sângerarea nu se oprea“, a mărturisit bărbatul. Acum, este în faza de recuperare.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite