Top trei zodii care fac mereu impresie proastă, pentru că nu știu să se îmbrace

0
Publicat:

Dacă unele zodii impresionează mereu cu ținutele lor care mai de care mai elegante sau nonconformiste, specialiștii anunță că există 3 nativi ai horoscopului care nu au nicio treabă cu moda.

FOTO click.ro
FOTO click.ro

Chiar dacă admiteți sau nu, există numeroase persoane care nu prea au nimic în comun cu moda. Dar nu neapărat cu moda, căci știți vorba: „Nu-i frumos ce e la modă, e frumos ce-mi vine bine”. Însă problema e că există în horoscop 3 zodii cărora niciodată nu le pasă cum ies din casă. Și, pentru că nu pun prea mult preț pe ținute, în mod evident nu prea fac nici impresie bună. 

Cele 3 zodii care nu știu niciodată să se îmbrace: Berbec

Nativul Berbec nu prea știe ce este în tendințe și nici nu caută vreodată lucruri care să-l pună în evidență. Atunci când iese din casă, preferă să o facă în cel mai comod mod cu putință. Alege întotdeauna haine lejer și nici măcar nu vrea să le asorteze. 

Să nu te mire faptul că vezi un nativ Berbec îmbrăcat în 5 culori și, culmea, care n-au nicio legătura una cu alta. Pur și simplu această zodie nu prea pune preț pe imaginea sa și preferă întotdeauna comoditatea în locul stilului. 

Femeia Berbec nu știe să asorteze hainele pe care le are și nici nu prea face eforturi în acest sens. Pentru ea, o bluză maro, o pereche de pantaloni roșii, încălțări bej și o geantă roz își fac treaba cum nu se poate mai bine. 

Bărbații născuți sub semnul Berbecului sunt tare încăpățânați și deloc asortați! Aceștia vor fi mereu cu ceva ani în urmă la capitolul modă și, dacă nu vor accepta câteva sfaturi de styling, nici că vor schimba acest aspect prea curând. 

Citește continuarea pe click.ro.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite