Horoscop săptămânal, 2-8 decembrie. O zodie va avea parte de tensiuni în relațiile cu ceilalți

0
Publicat:

Astrologul Click! Lorina prezintă cu horoscopul pentru perioada 2-8 decembrie, o săptămână despre care spune că este încărcată din punct de vedere astrologic.

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Berbec

Noile planuri creative și contactele din această perioadă sunt ineficiente, deci este mai bine să le amânați pentru când veți avea motive să vă simțiți mai încrezători. Abia atunci veți putea să participați la proiecte și evenimente colective, să descoperiți oameni noi care să vă dea sugestii bune.

În schimb, în primă fază să luați în calcul ideea că ce se va petrece între 3-5 decembrie are ca scop să înțelegeți oamenii din jur, să îi ascultați, adică va fi o perioadă de testare a forței relației afective. Contradicțiile și intrigile care apar vor arăta punctele slabe ale acestor conexiuni și veți ști în final cine e gata să ofere o mână de ajutor și cine ține cont doar de bârfe și calomnii.

Este mai bine să nu intrați în conflicte deschise și să rămâneți neutri. Odată cu această curățenie în relații, pot apărea și întâlniri deosebite, care pot da naștere la noi legături cu potențial. Chiar și așa, norocul va veni tot prin prieteni și parteneri de încredere, astfel încât veți putea aduce în viață voastră schimbări serioase și plăcute.

Taur

Veți fi gata să demonstrați calitățile unui lider, să aveți inițiative, să conduceți unele afaceri noi fără teama de responsabilitate, deci să fiți activ implicați în zona socială. Veți fi mai creativi și veți putea consolida mai bine construirea bazei materiale. Bunul simț financiar și flerul vor ajuta la găsirea de noi parteneri, sponsori, la încheierea de tranzacții și proiecte profitabile. Sunteți susținuți și de noroc, așa că sunt posibile câștiguri la bursă ori jocuri de noroc. Dacă nu, atunci câștiguri prin dezvoltarea de hobby sau prin copii.

La final de săptămână veți deveni poate și mai calmi, mai relaxați, dar mai inteligenți în acțiune. Va fi important să depuneți eforturi considerabile pentru păstrarea armoniei în relații, eventual să restabiliți legături rupte. Spun asta, pentru că este nevoie să vă rezolvați sentimentele și dorințele, știut fiind că aveți o sferă emoțională instabilă. Dacă veți reacționa mai brusc la nedreptăți și critici, acordând uneori prea multă importanță acestui fapt, veți avea de pierdut. Acesta chiar poate fi un obstacol real în comunicarea cu ceilalți, inclusiv cu iubiții și copiii.

Gemeni

Vor fi și invidioși care vă doresc răul și pot submina autoritatea, pot țese intrigi din cauza cărora se poate încheia un fel de relație cu colegii sau prietenii. Nu este momentul potrivit pentru a rezolva probleme profesionale controversate, pentru a începe noi activități, pentru a semna contracte și pentru a găsi noi afaceri ori legături prietenoase. Informațiile primite în acest moment vor necesita verificare atentă și înțelegere. Multe pot fi ascunse printre rânduri și, dacă vă scapă detalii, asta poate duce la complicații pe viitor.

Abia în ultima zi de perioadă, vă puteți simți mai încrezători. Atunci va fi un moment mai favorabil pentru activități sociale, pentru proiecte financiare și chiar pentru relaxare și divertisment. Vă veți putea folosi activ talentele, veți pune în aplicare idei creative vechi și veți arăta abilități organizaționale într-un mod nou.

Prin urmare, comunicarea și întâlnirile, pot fi foarte utile pentru avansarea viitoare în afaceri, consolidând legăturile de dragoste și statutul material.

Citește pe Click.ro horoscopul complet pentru perioada 2-8 decembrie

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite