Cum cucerești în funcție de zodie? Patru dintre nativii horoscopului sunt greu de impresionat

0
Publicat:

Modul în care încerci să impresionezi pe cel/cea care ți-a furat inima variază în funcție de zodia pe care o ai, dar efectul depinde și de zodia căreia i te adresezi. Există patru semne zodiacale greu de impresionat.

Îndrăgosdtiți. FOTO Shutterstock
Îndrăgosdtiți. FOTO Shutterstock

Berbec

Berbecii sunt una dintre cele mai aventuroase zodii din grup, mereu în căutarea următorului lor fior pentru a satisface o dorință profundă de noutate și emoție. Aceste sentimente se intersectează adesea în relațiile lor, deoarece caută în mod constant modalități de a înviora dinamica și de a menține lucrurile proaspete. Un Berbec îndrăgostit își va face tot posibilul să plănuiască surprize distractive pentru partenerul lor, de multe ori cu o întorsătură sentimentală. În timp ce acest membru pasionat al zodiacului este uneori cunoscut pentru că are o fuzibilă scurtă, furia lor se va disipa rapid și vor merge mai departe fără să țină ranchiună.

Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să-l faci pe Berbec să simtă că nu ar avea autonomie. Încurajează-ți partenerul să-și urmărească propriile interese, să-și aibă prietenii și să-și urmeze propria cale, iar el își va găsi întotdeauna calea înapoi în brațele tale. Sprijinirea independenței lor se va traduce printr-un gest de iubire adevărată, deoarece au nevoie să fie alături de cineva care își acceptă spiritul sălbatic și liber, fără nicio obligație. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă trata iubita înflăcărată, luați în considerare să îi oferiți o nouă experiență sau aventură, mai degrabă decât să îi dați un cadou tradițional.

Taur

Taurii sunt unii dintre cei mai loiali, senzuali și romantici membri ai zodiacului, făcându-i parteneri excelenți și dedicați. Ei au, de asemenea, o relație ridicată cu muzica, mâncarea, vinul, filmele și arta, cu o înclinație pentru mesele rafinate și lux. Când sunt îndrăgostiți, ei vor căuta în mod constant noi modalități de a vă inspira cu gusturile lor fin îngrijite, expunându-vă la noi sunete, mirosuri și arome care vor umple un gol cultural despre care nu știați că există. Cu toate acestea, își doresc și un partener cu care să poată construi ceva pe termen lung și nu se descurcă bine cu tovarășii nesăbuiți.

Cel mai important lucru pe care îl poți face pentru partenerul tău Taur este să-l faci să se simtă în siguranță în devotamentul tău față de el. Consecvența cu apelurile telefonice, textele și ținerea planurilor se încadrează în această regulă, ceea ce face important să fii prezent și punctual pentru taurul tău dulce. Afecțiunea fizică este, de asemenea, extrem de importantă pentru acest semn de Pământ, deoarece au tendința de a experimenta conexiunea prin atingere. O frecare mică pe umăr, un sărut blând și ținerea de mână va ajuta acest semn, deoarece le va oferi o senzație de confort și le va aminti că sunt de dorit pentru dvs. Dacă sperați să faceți eforturi suplimentare pentru a vă răsfăța iubita, luați în considerare o seară de mese rafinate sau rezervați-le o zi surpriză de spa.

Gemeni

Gemenii sunt una dintre cele mai sociale semne din zodiac, își fac mereu prieteni noi și găsesc modalități de conectare. Tânjesc la tovărășie, motiv pentru care au nevoie de un partener care să acționeze și ca cel mai bun prieten și să-și petreacă cea mai mare parte a timpului cu ei. Ei vor depune efortul de a afla despre preferințele și interesele tale și îți vor trimite articole și informații despre care cred că ți-ar putea plăcea. Deși cu siguranță apreciază orice dar pe care le oferiți, ceea ce își doresc cu adevărat de la tine este timpul tău. Anunțați-i că sunt numărul dvs. 1, niciodată nu încetați să flirtezi cu ei!

În timp ce Gemenii își fac prieteni și iubitori excelenți, nevoia lor constantă de stimulare mentală și înțelegere poate pune uneori o presiune asupra relațiilor, mai ales dacă încep să-ți supraanalizeze comportamentul sau emoțiile. Din acest motiv, va trebui să fii total sincer cu ei, deoarece pot mirosi necinste de la kilometri distanță. Chiar dacă adevărul doare, ei preferă să-l audă decât să fie supuși unei minciuni, pe care ar lua-o drept o insultă directă la adresa inteligenței lor. Deoarece acest semn nu necesită mult altceva decât compania dvs., va fi important să rămâneți la curent cu relația în moduri simple. Deschizându-le ușa, un mic cadou ocazional și întrebând cum le-a fost ziua, vă va menține relația vie și sănătoasă pentru ani și decenii care vor urma.

Rac

Racii sunt unul dintre cei mai sensibili membri ai zodiacului, făcându-i tovarăși extrem de îngrijitori dornici să-și satisfacă celălalt partener semnificativ. Cu toate acestea, uneori se pot confrunta cu blocaje atunci când vine vorba de exprimarea emoțiilor, mai ales atunci când învață inițial să aibă încredere în cineva. Deoarece deschiderea nu este întotdeauna punctul lor forte, ei vor arăta că le pasă gătindu-vă mesele, tratându-vă cu un mesaj la picioare sau oferindu-se să spele vasele. Preluarea frâielor îndatoririlor casnice vine de la sine în acest semn de apă înclinat spre casă, deși motivația lor vine din dorința de a te face să te simți sprijinit și îngrijit.

Deoarece Racii vor face tot posibilul să te hrănească, este important să se simtă apreciați și recunoscuți pentru toată munca de dragoste pe care o asumă. Deși s-ar putea să nu se aștepte ca tu să faci acest lucru, oferirea de a te ocupa de treburile casnice îi va atinge la un nivel de bază, deși să faci asta fără a avea discuția mai întâi ar fi și mai impresionant pentru ei. 

Adeseori, răspunde nevoilor altora, ar trebui să căutați modalități de a le pune pe un piedestal atunci când doriți să faceți ceva deosebit. Cadourile sentimentale, cum ar fi fotografiile înrămate, bijuteriile de moștenire și antichitățile, le vor trage, de asemenea, sforile inimii, deoarece prețuiesc cadourile cu sens mai presus de orice.

Leu

Leii sunt extrem de loiali și de multe ori vor investi emoțional în orice dramă sau inconveniente care îi afectează partenerul. Au tendința de a cădea rapid în poftă, dar adesea au nevoie de puțin timp suplimentar pentru a-și deschide cu adevărat inimile. Când este îndrăgostit, acest semn de foc transformă farmecul în sus și caută mereu modalități de a se arăta și de a impresiona obiectul dorinței lor. Când se angajează, de obicei își vor integra viața amoroasă cu cercul lor social, invitându-te la distracție cu prietenii și colegii lor preferați. Cu toate acestea, acest semn poate deveni puțin temperamental atunci când simt că nu funcționează cel mai bine și va trebui să aveți grijă să nu le învineți egoul uneori delicat.

Pentru a arăta leului tău preferat că îți pasă, ar trebui să cauți modalități de a-și dezvolta stima de sine, chiar dacă nu are nevoie de ea. Întărirea pozitivă merge mult cu acest membru mândru al zodiacului și poate ajuta la creșterea dragostei în relația ta. Dacă încep să simtă că nu mai ești interesat sau atras de ei, vor începe să se închidă.e. Cadourile scumpe și gesturile mărețe atrag, de asemenea, acest semn de foc.

Fecioara

Fecioarele sunt o specie deosebită, cerând perfecțiunea cu ei înșiși în timp ce exercită compasiune și uneori ajută atunci când cineva la care țin este un pic dezordonat. Acest semn are un spirit rapid, o memorie incredibilă și un ochi rafinat pentru detalii, făcându-i însoțitori extrem de practici și prezenți. Când este îndrăgostită, o Fecioară va învăța rapid obiceiurile și rutinele iubitului lor, ceea ce o determină adesea să ofere sfaturi despre cum s-ar putea îmbunătăți viața lor de zi cu zi. Din păcate, acest tip de sfat bine-intenționat poate fi uneori o critică. Cu toate acestea, inima lor este aproape întotdeauna la locul potrivit și cu siguranță te vor împinge să fii mai bun. De asemenea, vor face tot posibilul să te ajute să rezolvi orice probleme care se manifestă în viața ta și vor fi mereu acolo atunci când ești în dificultate.

Când urmăriți o relație cu o Fecioară, va fi important să căutați modalități de a le scoate din mintea lor, oferindu-le distracție și distragere a atenției. Acest semn ambițios se luptă adesea cu relaxarea, mai ales atunci când sunt deosebit de ocupați la locul de muncă, deși adesea vor interioriza astfel de frustrări. Reluarea slăbiciunii acasă poate face o diferență imensă pentru acest performator, oferindu-le șansa de a se relaxa cu adevărat după o zi lungă. Oferindu-vă să vă ocupați de cină sau de mâncăruri atunci când nu este rândul dvs. să faceți acest lucru, va vorbi o limbă pe care o pot înțelege, ajutându-i să se simtă confortabil, respectați și apreciați de dvs.

 Citește în Click! cum cuceresc celelalte zodii și ce nativi răspund greu avansurilor!

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite