Care sunt cele 3 zodii care mint fără nicio remuşcare

0
Publicat:

Potrivit astrologilor, unii nativi au această caracteristică negativă în sânge, mint fără să realizeze, omit aspecte importante sau pur şi simplu folosesc minciuna fără limite, conştienţi fiind de gravitatea faptelor lor.

Unii nativi au această caracteristică negativă în sânge
Unii nativi au această caracteristică negativă în sânge

Din punct de vedere al horoscopului există zodii care sunt mai mult sau mai puţin predispuse a se regăsi pe lista mincinoşilor. Dacă zodia cea mai sinceră este considerată a fi Balanţa, la extrema cealaltă în topul mincinoșilor stau nativii Gemeni, Scorpion și Berbec. 

Gemeni

Natura duplicitară a zodiei îşi spune cuvântul când vine vorba de minciuni mai mult sau mai puţin nevinovate, potrivit pinkvilla.com.

Gemenii sunt extrem de schimbători şi apelează deseori la minciuni pentru a scăpa de responsabilităţi sau pentru a colora realitatea prea plictisitoare pentru gustul lor.

Deşi de cele mai multe ori nu sunt rău intenţionaţi, nativii acestei zodii se pot trezi în situaţii delicate, când persoanele înşelate îi pun faţă în faţă cu adevărul.

Totuşi, cel mai mare risc rămâne acela de a se minţi pe ei înşişi, iar astrologii le recomandă să îşi folosească harul de a inventa poveşti într-un mod constructiv. De exemplu, pot începe prin a scrie zilnic într-un jurnal, lucru benefic şi pentru starea lor emoţională.

Scorpion

Sarcasmul este o armă de temut a nativilor zodiei Scorpion, însă deseori printre săgeţile lansate de aceşti nativi se strecoară şi câte o minciună. Apelează la orice mijloace când se simt atacaţi, iar astrologii le recomandă să aibă o atitudine mai puţin agresivă.

De altfel, Scorpionii au de multe ori reacţii exagerate pe care apoi le regretă, aşa că pot considera că îşi fac un favor. 

Cât despre tipul de minciuni preferate de aceşti nativi, de obicei evită micile păcăleli şi se rezumă la lucruri de impact, al căror efect e resimţit din plin de „victimele” alese. 

Berbec

Încăpăţânaţi din fire, Berbecii sunt tentaţi să recurgă la minciuni de fiecare dată când realitatea nu se conformează propriei viziuni.

Astrologii îi sfătuiesc pe nativi să lucreze mai mult în direcţia extinderii orizonturilor şi să accepte că nu pot avea întotdeauna dreptate.

Când sunt prinşi cu minciuna, dezamăgirea din ochii celor dragi îi răneşte profund pe Berbeci, aşa că la final nimeni nu e fericit. 

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite