Cât a plătit o româncă, în Istanbul, pentru o masă

0
Publicat:

Românca a împărtășit experiența ei dintr-un restaurant din Istanbul pe o pagină de Facebook dedicată turismului în Turcia.

Suma plătită la o masă de o româncă Foto: Facebook
Suma plătită la o masă de o româncă Foto: Facebook

O româncă a scris o recenzie pe o pagină de Facebook dedicată turismului din Turcia, după experiența petrecută într-un restaurant din Istanbul.

Ea s-a declarat încântată de condiții: "Restaurant în Istanbul de nota 10+, servicii de calitate, mâncare delicioasă și priveliște de vis!", a scris aceasta, scrie stiridiaspora.ro.

Femeia a detaliat și nota de plată pentru micul dejun, lucru care a atras comentarii dintre cele mai diferite. Astfel, a spune că a plătit pentru micul dejun ”open buffet 750 de lire turcești (128 de lei) de persoană, cafea, fresh de portocale, apa se achită, tips 15%. Nota de plată mic dejun pentru o persoana 1.955 lire turcești (336 de lei)”, a povestit femeia.

Unii dintre cei care au comentat au spus că nota de plată este exagerată.

"Sunt multe alte restaurante cu priveliște în Istanbul... să dai în jur de 350 de lei aici pentru o persoană și pentru un mic dejun, când în alte hoteluri micul dejun este inclus și cu tot cu priveliște... mi se pare enorm de mult! Dar fiecare cu nebuniile lui. Totuși este Istanbul...", a comentat o persoană.

"Cu banii dați noi, am mâncat la Camlica o cină pentru 2 persoane”, a scris altcineva. Femeia care a plătit nota de plată a ținut totuși să dea o replică: „Obrazul subțire cu cheltuială se ține”.

CălătoriiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite