Un român grobian la meciul Cîrstea – Kvitova: S-a rușinat și comentatorul Digi Sport VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O partidă de mare interes pentru iubitorii tenisului din țară, meciul Sorana Cîrstea (32 de ani, 74 WTA) – Petra Kvitova (Cehia, 33 de ani, 12 WTA) a avut o asistență dezolantă pe „Hard Rock Stadium“, la Miami.

De când a început transmisia Digi Sport 2, postul care transmite proba feminină de la Miami Open, au surprins neplăcut cadrele cu tribunele goale. Explicația a fost oferită de Gabriel Morariu, trimisul postului, la Miami: prețurile mari pentru bilete, la partidele din weekend, care includ semifinalele și finalele turneului.

Sorana Cîrstea, învinsă în semifinalele de la Miami Open
Sorana Cîrstea, învinsă în semifinalele de la Miami Open

În aceste condiții, inclusiv numărul românilor prezenți în tribune a scăzut, comparativ cu precedentele meciuri ale Soranei Cîrstea. Chiar și așa, câțiva români, dotați cu steagurile tricolore, au încurajat-o, în mod admirabil, pe sportiva născută la Târgoviște. Din păcate, printre ei s-a strecurat și un domn cu o burtă respectabilă, care a confundat arena de tenis cu un stadion de fotbal!

În primul set, la scorul 3-2, s-a jucat un game sufocant! În care, din păcate, românul cu comportament grobian s-a gândit că ar fi o idee bună să o șicaneze pe Petra Kvitova. Cehoaica, vizibil deranjată, a aruncat niște priviri tăioase în direcția omului din tribune. Care continua să aibă niște manifestări șocante între puncte, în timpul game-ului! Și, într-adevăr, „tactica“ sa a dat roade: Petra și-a pierdut concentrarea și a cedat game-ul, acesta fiind primul break al meciului.

Deși organizatorii n-au intervenit în timpul acelui game – au sperat poate că omul se va potoli! – ei au reacționat, după terminarea game-ului, când Cîrstea a trecut în frunte: 4-2. Imediat, cineva a fost trimis lângă românul cu comportament grobian și l-a atenționat pe acesta că n-are voie să o șicaneze pe Kvitova. Momentul a fost atât de jenant, încât a stârnit și reacția comentatorului de la Digi Sport 2, după cum se poate vedea în clipul de mai sus.

După acest moment, domnul respectiv și-a învățat lecția și, până la finalul meciului, descurajat și de evoluția scorului, n-a mai avut alte derapaje, deși camerele l-au mai arătat de câteva ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite