Presa maghiară, cucerită de fanii Rapidului la meciul cu Gyor: „Au lăsat o curățenie perfectă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa maghiară a fost impresionată de comportamentul fanilor giuleșteni din timpul partidei dintre Gyor și Rapid, încheiată cu scorul de 32-30, în grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Foto gyorplusz.hu
Foto gyorplusz.hu

Rapid a fost foarte aproape de o victorie uriașă pe terenul celor de la Gyor. Și fanii giuleșteni au avut un rol important. Peste 300 de fani au făcut spectacol pe tot parcursul meciului. Presa din Ungaria a avut numai cuvinte de laudă la adresa fanilor rapidiști care și-au încurajat echipa și la final au făcut curățenie în sector care le-a fost atribuit. 

Publicația Gyor+ a făcut un articol special pentru fanii români intitulat „Fanii Rapidului au făcut curățenie în sector”, potrivit GSP

Presa maghiară a comparat gestul fanilor giuleșteni cu cel al japonezilor prezenți în tribune la Campionatul Mondial din Qatar. De asemenea, a fost apreciat devotamentul acestora pentru echipa pe care au încurajat-o pe tot parcursul meciului fiind cei mai gălăgioși suporteri veniți vreodată la Gyor.

„Jos pălăria în fața românilor de la Rapid București. Nu doar că au cântat și au fluturat cu entuziasm steagurile, dar au lăsat și o curățenie perfectă după meci.

Începând cu anul 2014, odată cu inaugurarea arenei, am asistat la multe meciuri ale naționalei, ale echipelor de club, multe în Liga Campionilor. Cei 300 de suporteri fanatici de la București au fost cei mai gălăgioși! 

Simpatia față de ei a crescut și mai mult când i-am văzut cum adună resturile. Pare că exemplul dat de japonezi la Campionatul Mondial este molipsitor”, au scris jurnaliștii de la Gyor+, potrivit GSP.

Chiar dacă a pierdut în deplasare la Gyor, Rapid rămâne pe loc care duce direct în optimi. În acest moment Rapidul a acumulat 10 puncte, care o clasează pe locul 4, la doar 2 puncte de liderul Gyor. Din grupa B primele două formații merg mai departe în sferturi, în timp ce următoarele 4 se califică în optimile competiției.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite