Messi și Szczesny, pariu pe bani în timpul meciului! „Probabil că voi fi suspendat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polonia a fost învinsă de Argentina cu 2-0, dar ambele echipe au obținut calificarea în optimile de finală de la Cupa Mondială 2022, sud-americanii din postura de câștigători ai Grupei C, iar polonezii de pe un nesperat loc 2.

Messi a ieșit cu bine din menghina polonezilor. Foto Getty images
Messi a ieșit cu bine din menghina polonezilor. Foto Getty images

Argentina a reușit să deschidă scorul în minutul 46, dar o putea face cu câteva minute mai devreme, când Lionel Messi a ratat un penalty dictat pentru un fault comis asupra sa de portarul polonez Wojciech Szczesny. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după intervenția VAR, dar portarul lui Juventus era convins că nu se impune dictarea unui penalty.

Wojciech Szczesny era atât de sigur pe el încât a pus un pariu, pe bani, chiar pe gazon, cu Lionel Messi, pe care l-a pierdut. Dar, cel mai important, l-a apărat! A fost a doua lovitură de la 11 metri ratată de starul argentinian la CM Qatar 2022, o premieră în istoria Cupei Mondiale.

Wojciech Szczesny, felicitat după ce a apărat penalty-ul executat de Messi. Foto Getty images
Wojciech Szczesny, felicitat după ce a apărat penalty-ul executat de Messi. Foto Getty images

La interviul de după joc, polonezul a și glumit pe seama situației și a transmis că probabil va fi suspendat, având în vedere că jucătorii nu au voie să parieze. „Am vorbit înainte să fie acordat penalty-ul și i-am spus că fac pariu cu el pe 100 de euro că nu va fi dat. Nu știu dacă e permis să pariezi la Cupa Mondială, probabil că voi fi suspendat din cauza asta, dar nu mai contează acum. Nu o să-i dau banii, nu cred că-i pasă lui de 100 de euro, are destui bani”, a spus Wojciech Szczesny, citat de ESPN.

Argentina va întâlni în optimile CM Qatar 2022 pe Australia, ocupanta locului doi din Grupa D, în timp ce Polonia va juca împotriva Franței, campioana en-titre.

Programul optimilor de finală ale Cupei Mondiale 2022

3 decembrie

(49) Olanda - SUA - ora 17:00, TVR 1

(50) Argentina - Australia - ora 21:00, TVR 1

4 decembrie:

(52) Franța - Polonia, ora 17:00, TVR 1

(51) Anglia - Senegal - ora 21:00, TVR 1

5 decembrie:

(53) Câștigătoarea Grupei E - Locul doi din Grupa F

(54) Câștigătoarea Grupei G - Locul doi din Grupa H

6 decembrie:

(55) Câștigătoarea Grupei F - Locul doi din Grupa E

(56) Câștigătoarea Grupei H - Locul doi din Grupa G

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite