Larissa Riquelme pozează complet goală dacă Brazilia va câștiga Campionatul Mondial FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Larissa Riquelme (37 de ani), model, actriță și prezentatoare TV din Paraguay, a devenit celebră după ce a fost surprinsă de fotografi în ipostaze sexy în tribune la Campionatul Mondial din 2010, din Africa de Sud.

larissa2 jpg

Acum celebra prezentatoare TV promite să pozeze nud dacă selecționata Braziliei va câștiga CM Qatar 2022. „Dacă Brazilia va câștiga Campionatul Mondial, voi poza așa cum m-a adus Dumnezeu pe lume”, a fost promisiunea frumoasei din Paraguay, potrivit Marca.

Primul pas a fost făcut, după ce Brazilia și-a asigurat calificarea în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar după ce a trecut de Elveția, scor 1-0, în al doilea meci al fazei grupelor turneului final din Golf.

Larissa Riquelme are ”buzunar” special pentru telefon. Foto Instagram
Larissa Riquelme are ”buzunar” special pentru telefon. Foto Instagram

Elevii lui Tite mai au au de disputat un meci împotriva Camerunului, vineri, 2 decembrie, de la ora 21:00.

În trecut, manechinul paraguayan a mai făcut astfel de promissiuni, renunţând la haine pentru naţionala ţării sale. De asemenea, ea a promis în 2010 că va face acelaşi lucru dacă echipa Spaniei se va proclama campioană mondială, ceea ce s-a și întâmplat.

Devenită celebră după ce toate camerele de luat vederi de la turneul final din Africa de Sud o căutau prin tribune la meciurile Paraguayului, câştigându-şi astfel numele de "Regina Mondialului", Larissa tot promite că va poza incendiar. Acum, se va dezbrăca de tot de haine, dar pentru Brazilia.

image
image
Larissa, în 2010, la Campionatul Mondial din Arfica de Sud
Larissa, în 2010, la Campionatul Mondial din Arfica de Sud
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite