„Hienele stau la pândă“: Dinamo, înconjurată din nou de „groparii“ clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Așa cum se întâmplă frecvent la noi, la greu, oamenii dau bir cu fugiții. Și reapar, când simt mirosul banilor. Așa și la Dinamo, o echipă „îngropată“, pur și simplu, de niște acționari-cămătari, precum Cristi Borcea și Nicolae Badea. Care, în colaborare cu impresarii Ioan și Victor Becali au pus echipa pe butuci. De altfel, „Dosarul Transferurilor“ și perioada petrecută după gratii de oameni ca Borcea, frații Becali și alții ca ei confirmă dezastrul provocat de aceștia.

Cristi Borcea și-a redescoperit, brusc, pofta pentru fotbal
Cristi Borcea și-a redescoperit, brusc, pofta pentru fotbal

Acum, când roș-albii dau semne de redresare, reapar și acești oameni în peisaj! Luni seară, după mulți ani, Cristi Borcea a asistat din tribune la un meci al lui Dinamo. Din fericire pentru fanii roș-albilor, la finalul partidei cu FC Argeș, Borcea a exclus, deocamdată, revenirea sa în club. „Nu se pune problema, momentan (n.red. să vină cu bani), dar vor veni și banii, când se va face stadionul. Sunt mulți dinamoviști care vor să vadă o echipă adevărată, care să se bată la campionat și în cupele europene“, a declarat Borcea, la ieșirea de pe „Arena Națională“.

Apariția unui astfel de personaj lângă Dinamo a fost taxată, prompt, de Dan Udrea (redactor-șef adjunct al Gazetei Sporturilor). Să-l vezi pe Cristi Borcea vorbind la finalul meciului cu FC Argeș despre strategii de management pe care Dinamo ar trebui să le urmeze îți provoacă atâta greață încât nici măcar un camion plin cu lămâi n-ar alunga senzația. Bleah! Dacă Dinamo a reușit să se reactiveze pentru Liga 1 fără a-l avea în preajmă pe Nicolae Badea, atunci înseamnă că fotbalul a făcut dreptate. <<Câinii>> adevărați petrec. E meritul lor, e sărbătoarea, bucuria și fericirea lor. Hienele însă continuă să dea târcoale. Toată viața lor vor face numai asta. Și ele vor fi permanent un pericol real. Dinamo se întoarce în jungla Ligii 1! Hienele stau la pândă!“, sunt câteva fragmente din textul acid, semnat de Dan Udrea.

Meciurile rămase pe acest final de sezon

Barajul pentru Conference League

CFR Cluj – FC U Craiova, joi, ora 20.30

Se dispută într-o singură manșă, la Cluj. Câștigătoarea va merge în preliminariile Conference League.

Barajele de menținere / promovare

FC Argeș - Dinamo (1-6 în tur) sâmbătă, ora 21.00

UTA – Gloria Buzău (0-0 în tur) duminică, ora 21.00

Echipele învingătoare, în aceste două baraje, vor evolua în Superliga, ediția 2023-2024.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite