Florin Talpan, în stare de șoc din cauza Stelei: Moderatorul a dezvăluit reacția colonelului

0
Publicat:

Florin Talpan trece de la agonie la extaz și înapoi! După ieșirea sa isterică de acum câteva săptămâni cu care a șocat o țară întreagă, acum juristul Clubului Sportiv al Armatei a rămas fără cuvinte. Pentru că, astăzi, Vasile Dîncu a anunțat, în mod oficial, că proiectul modificării Legii Sportului a „murit“. Și, odată cu el, și visul lui Florin Talpan de a vedea CSA Steaua în prima ligă. Juristul spera ca, prin această performanță, să obțină și o avansare în grad!

Talpan jpg

După ce anunțul făcut de Dîncu a apărut în toată presa, jurnalistul Horia Ivanovici l-a contactat pe Talpan, un fan al aparițiilor mediatice, pentru a comenta blocarea Stelei în „B“. Doar că, de această dată, coloneul a refuzat să vorbească în cadrul emisiunii Fanatik SuperLiga. Dezvăluirea a fost făcută de Horia Ivanovici.

Ca să înțelegi ce supărare e la CSA, Talpan spune: <<Sunt foarte supărat, credeți-mă de data asta nu pot intra. Nu pot vorbi, trebuie să văd ce s-a întâmplat. Chiar nu pot vorbi>>. Dacă Talpan nu mai are putere să intre… Dacă Talpan nu vrea ca CSA Steaua să se asocieze cu un privat, se duc în Liga 4“, a explicat fondatorul Fanatik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite