Cine câștigă Cupa Mondială din Qatar. Previziunile unui „călător în timp“

0
Publicat:

Un utilizator TikTok care pretinde că este un călător în timp a distribuit o înregistrare video în care spune cine va câștiga Cupa Mondială din 2022 din Qatar.

Brazilia va câștiga Campionatul Mondial 2022, susține un utilizator TikTok
Brazilia va câștiga Campionatul Mondial 2022, susține un utilizator TikTok

Utilizatorul TikTok, @worldcuptimetraveller susține în imaginile distribuite pe rețelele sociale că Brazilia va învinge Franța cu 2-1 în finala din Qatar, astfel că țara sud-americană va câștiga a șasea sa Cupă Mondială.

Graficul scorului este exact același cu cele pe care le-am văzut în transmisiunile în direct de până acum în cadrul turneului, călătorul în timp susținând că Richarlison și Marquinhos au fost marcatorii pentru echipa lui Tite, iar Antoine Griezmann a fost marcatorul pentru Franța,  conform publicația „Sport Bible“.  

Videoclipul a fost subtitrat: „Brazilia tocmai a învins Franța în finala Cupei Mondiale din 2022. Sunt un călător în timp. Vă ajut ca anul trecut".

„Imaginează-ți dacă reușește din nou"

Fanii au reacționat rapid la filmarea distribuită pe rețelele sociale. „De ce pare atât de... real", a spus unul dintre ei.

„Imaginează-ți dacă reușește din nou", a comentat altcineva

Totuși, mulți fani au observat că imaginile în care jucătorii Braziliei sărbătoresc erau de fapt din primul lor meci împotriva Serbiei, după ce Richarlison a marcat primul gol.

Utilizatorul TikTok @worldcuptimetraveller a prezis vara trecută că Anglia va pierde în fața Italiei în finala Euro 2020

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite