Cele mai tari glume după golul fantomă al lui Ronaldo

0
Publicat:

O serie de glume circulă pe rețelele sociale după ce fotbalistul lusitan Cristiano Ronaldo a fost lăsat fără primul gol din meciul cu Uruguay de la Campionatul Mondial Qatar 2022.

Ronaldo, subiect de glume pe rețele sociale Foto: Twitter
Ronaldo, subiect de glume pe rețele sociale Foto: Twitter

Cristiano Ronaldo a devenit subiect de glume după scenele inedite petrecute luni seara, în repriza a doua a meciului Portugalia - Uruguay, încheiat 2-0.

Golul a fost marcat după o centrare a Bruno Fernandes, în minutul 54 al meciului. Cristiano Ronaldo a sărit să lovească mingea cu capul, dar nu a reușit, dar, chiar și așa, balonul a intrat în poartă. Cristiano Ronaldo s-a bucurat ca și când el marcase golul, dar în urma reluărilor s-a observat că acesta nu atinsese mingea, astfel că golul a fost atribuit colegului său, Bruno Fernandes.

Glumele la adresa lui Cristiano Ronaldo nu au întârziat să apară în spațiul online, reacția fotbalistului lusitan fiind aspru taxată.

Unii au comparat ipostaza în care s-a aflat Ronaldo cu celebrul gol marcat cu mâna de Diego Armando Maradona în „sferturile” CM 1986, iar alți au trucat poze cu Ronaldo și i-au pus mai mult păr pentru a atinge minge.

De asemenea, alți microbiști au arătat fotografii în care se vede cum mingea este atinsă de un fir de păr.

FIFA a deliberat mai multe minute

FIFA a deliberat minute bune înainte să decidă cine e marcatorul. Ronaldo a fost trecut inițial pe tabelă drept marcator, după care, în urma mai multor reluări s-a stabilit ca autor al golului să fie trecut coechipierul său, Bruno Fernandes.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite