Becali - Talpan, război fără sfârșit. „Faci pușcărie! Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute”

0
Publicat:

Gigi Becali a declarat zilele trecute că a găsit o hârtie cu ajutorul căreia va câștiga numele, palmaresul și marca Steaua, aflate acum în posesia Armatei.

Gigi Becali încearcă să obțină marca Steaua. Foto Sportpictures
Gigi Becali încearcă să obțină marca Steaua. Foto Sportpictures

”O să vedeți cât de curând că CSA nu o să mai aibă voie să folosească numele la fotbal. Ei au înregistrat cu rea credință. A descoperit avocatul un act și trebuie să îl ceară instanța. După ce îl validează instanța putem să facem revizuire”, a spus Gigi Becali, care l-a ironizat apoi pe Florin Talpan, juristul care ține cu dinții de marca Steaua.

„I-am scris un mesaj lui Talpan. I-am zis: «Am găsit hotărârea ta, deci faci pușcărie pentru fals și uz de fals», iar după i-am transmis: «Noapte bună, vise plăcute, puricii să te sărute». După aceea i-am dat mesajele și lui Vali Argăseală și a început să râdă și el. Mi-a zis că Talpan nu mai doarme la noapte. După aceea, i-am dat mesaj lui Talpan și i-am zis să mă ierte că am râs de el, dar nu am avut ce face, că m-a pus diavolul să râd de el”, a declarat patronul FCSB.

Nu se poate ca  Becali să nu respecte nimic în România

Acesta a continuat: ”FCSB e o echipă «anonimă», care are 5 milioane de fani, cât toate celelalte echipe din România la un loc. Ăștia de la Oradea nu știu ce să mai facă, iau ăia cu asalt stadionul. Întrebați-l pe Dioszegi (n.r. – Laszlo, patronul lui Sepsi) de câte ori a avut stadionul plin cu FCSB. Ei, de la CSA, vor fi anonimi, pentru că le voi lua numele”, a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Florin Talpan, ironizat de rivalul de la FCSB. Foto Sportpictures
Florin Talpan, ironizat de rivalul de la FCSB. Foto Sportpictures

De partea cealaltă, Florin Talpan, s-a dezlănțuit asupra finanțatorului roș-albaștrilor: „Gigi Becali este de rea credință, a pierdut în fața mea toate procesele. A pierdut marca, a pierdut numele, a pierdut palmaresul. Nu va avea niciodată Steaua București, să-și ia gândul de la Steaua. El nu e Steaua, este o echipă care are denumirea FCSB, este înregistrată în satul Mogoșoaia. E o echipă anonimă, anonimă va fi, niciodată nu se va numi Steaua București.

Cât voi fi la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, el niciodată nu se va numi Steaua. Să respecte hotărârile pronunțate de către instanță, pentru că altfel o să aibă probleme. Voi formula plângeri penale la toate autoritățile statului ca să ia măsuri împotriva lui. Nu se poate ca Gigi Becali să nu mai respecte nimic în România!”, a amenințat Florin Talpan, potrivit sport.ro.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite