Adrian Porumboiu e sigur că arbitrul Istvan Kovacs va fi trimis acasă de FIFA: „Totul e politic”

0
0

Istvan Kovacs nu a fost delegat la centru la niciun meci din grupe, iar fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu e sigur că românul va fi trimis acasă odată cu startul optimilor de finală.

Kovacs

Kovacs la pregătirea fizică e cel mai tare. Îi bate pe toți. Sunt lucruri care ne scapă nouă, poate despre comportament sau ce crede Collina despre el. Nu înțeleg comportamentul lui, de să să îl țină 7 meciuri ca arbitru de rezervă.

Dacă nu a arbitat în grupe, îl trimite acasă. Dacă nu a arbitrat în grupe niciun meci.... Totul e politică de la un cap la celălalt. Chiar desemnarea țării Qatar, totul a fost politic. Când vorbești de politic, te gândești și la bani mulți. Una fără alta nu se poate”, a declarat Adrian Porumboiu, pentru gsp.ro, când a comentat meciurile de la CM Qatar 2022.

Crăciuneascu e de altă părere

De partea cealaltă, Ion Crăcineascu spune că Istvan Kovacs are un avantaj că e pe lista arbitrilor tineri. „Am o informație despre Istvan Kovacs că el a venit la Campionatul Mondial ca arbitru suport, adică pe lista de rezerve. Așa s-a făcut acum, de asta a fost numai arbitru de rezervă, poate să arbitreze numai dacă se accidentează cineva.

Ce îl avantajează pe el e că pe lista suport sunt trecuți cei tineri, care sunt de perspectivă.  I se va da un meci doar dacă se va accidenta cineva și va fi ales el de pe lista suport. E un mare succes pentru noi și pentru el, îl felicit că a ajuns acolo.

E la un Campionat Mondial, câștigă niște bani foarte frumoși și e bine pentru el, cum să nu fie. Sper să prindă un meci, dar cu cât se avansează mai mult în competiție e din ce în ce mai greu”, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Ce meciuri a primit Istvan Kovacs la Campionatul Mondial, toate ca rezervă:

Qatar - Ecuador 0-2

Uruguay - Coreea de Sud 0-0

Argentina - Mexic 2-0

Spania - Germania 1-1

Ecuador - Senegal 1-2

Arabia Saudită - Mexic 1-2

Croația - Belgia 0-0

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri