Reacția Shakirei după ce fostul soț și-a sărutat noua iubită în public FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Shakira (45 de ani) este „foarte supărată” după ce fostul ei soț, fotbalistul Gerard Pique (35 de ani) a făcut publică realția cu noua sa iubită, studentă la relații publice, Clara Chia Marti, conform Daily Mail.

Shakira ar fi încheiat un pact cu Gerard Pique privind afișarea cu alți parteneri Foto: Arhivă
Shakira ar fi încheiat un pact cu Gerard Pique privind afișarea cu alți parteneri Foto: Arhivă

Imaginile cu Gerard, în vârstă de 35 de ani, sărutând-o pasional pe noua lui iubită, în vârstă de 23 de ani, au apărut într-un clip video realizat de media spaniolă Socialite, la festivalul Summerfest Cerdanya din Catalonia.

Întâmplarea are loc la trei luni după ce Gerard s-a despărțit de Shakira, cu care are doi copii.

Clara lucrează pentru Gerard la compania sa Kosmos, în departamentul de relații publice.

Gerard și Clara se întâlnesc de luni de zile. Este studentă și lucrează pentru el, organizând evenimente. Nu au vorbit despre relația lor, dar cei din jurul lor știu cu toții ce se întâmplă. Oamenii i-au ajutat să păstreze relația secretă și au șters conturile de socializare ale Clarei astfel încât nimeni să nu poată dă găsească poze cu ea. Dar asta îi face pe colegii lui să creadă că are intenții serioase cu ea”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Shakira and Gerard au anunțat sfârșitul mariajului lor de 11 ani în iunie. Ei au doi băieți împreună, pe Milan de 9 ani și pe Sasha, de 7.

Sunt entuziasmată, este evident că au o relație. Am văzut multă dragoste, o va răni foarte mult pe Shakira, pentru că acesta este un Gerard Pique pe care nu l-am văzut niciodată. Nu l-am văzut niciodată așa cu cântăreața”, a afirmat Laura Roige, Editor și reporter la Socialite.

Potrivit ei Shakira este „foarte supărată pentru că îl vede pe tatăl copiilor ei cu iubita lui în public”.  Se crede că cei doi ar fi avut un pact conform căruia nici unul dintre ei nu ar avea voie să apară în public cu noul partener, în primul an de la despărțire.

Potrivit ziarului spaniol El Periodico, Shakira și Gerard încearcă să rămână prieteni de dragul copiilor lor, în ciuda relației lor tensionate.

Anunțul despărțirii a urmat zvonurilor din tabloidele spaniole conform cărora cuplul era pe punctul de a se separa deoarece Gerard ar fi înșelat-o pe vedetă.

Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectați intimitatea. Multumesc pentru intelegere”, declara Shakira.

Potrivit El Periodico, cuplul locuiește separat de câteva săptămâni după ce Pique a fost dat afară din casa familiei de starul pop.

Conform unor surse, Pique a fost văzut la mai multe petreceri de noapte alături de colegii săi de echipă.

Niciuna dintre părți nu a vorbit despre infidelitate, dar jurnalistul Emilio Pérez a raportat: „Shakira a luat decizia de a se separa. Așa este. S-a întâmplat. De aceea există distanță. Poate că nu a mai rămas nimic, dar asta (infidelitatea) a fost”

Shakira și fotbalistul Gerard Pique era împreună din 2011. Ei se întâlniseră pentru prima oară cu un an în urmă la filmările videoclipului pentru melodia Shakirei de la Cupa Mondială, Waka Waka.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite