Marea dilemă a lui Dani Oțil după ce i-au picat din cer 15.000 de euro: „O fi vreo moștenire?“

0
0

Dani Oțil, simpaticul prezentator TV, se ală în mare încurcătură. Nu știe ce să facă după ce într-un cont de-al său au apărut 15.000 de euro. Nici banca nu a reușit să-l lămurească, motiv pentru care Dani se teme să se atingă de ei.

Dani Oțil se gândește ce să facă după apariția banilor în cont FOTO Adevărul
Dani Oțil se gândește ce să facă după apariția banilor în cont FOTO Adevărul

Vedeta TV susține că de aproape o săptămână, în contul său de franci elvețieni au apărut aproape 15.000 de franci elvețieni (aproximativ 15.000 de euro), anunță click.ro. Dani Oțil a precizat că acel cont este folosit doar pentru plata ratei la bancă. Prezentatorul TV a publicat un filmuleț pe contul personal de Instagram unde a povestit întreaga întâmplare.

Deși a cerut ajutorul băncii pentru a lămuri misterul banilor picați din cer, Dani Oțil nu a aflat nimic concret. „O fi vreo moștenire? O fi vreun cadou de la o doamnă generoasă?”, se întreabă Dani Oțil.

Citește articolul integral pe click.ro.

Recent, Dani i-a oferit soției sale un cadou impresionant, cu ocazia zilei de naștere. Pe 22 noiembrie, la împlinirea a 30 de ani, Gabriela Prisăcariu a primit în dar o mașină de zeci de mii de euro.

S-a angajat la 16 ani

Dani Oțil s-a născut la Reșița pe data de 24 august 1980. Acesta s-a angajat pentru prima dată la vârsta de 16 ani, iar timp de zece ani a fost prezentator la radio.

Alături de trei prieteni buni, Dani Oțil a creat o reţea de radio Naţional FM cu 30 de staţii în Bucureşti şi cele mai importante oraşe din ţară. Răzvan Simion, cel alături de care prezintă și astăzi una dintre cele mai îndrăgite emisiuni matinale, este prietenul lui bun din copilărie. Cei doi au făcut practică la o televiziune locală, însă s-au regăsit abia după mulți ani, atunci când au ajuns să prezinte aceeași emisiune TV împreună.

Dani Oțil a fost angajat la Radio Contact, Radio Vest Timişoara, Naţional FM și Naţional TV. celebritatea a venit însă în momentul în care a acceptat proiectul „Neatza cu Răzvan și Dani”, emisiune pe care o prezintă încă din anul 2008.  

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri