Fiica Anamariei Prodan, dezvăluiri după divorțul impresarei de Reghecampf: „Când o văd plângând, mă rupe”

0
Publicat:

Sarah Dumitrescu Prodan, fiica din prima căsătorie a impresarei cu baschetbalistul Tibi Dumitrescu, a mărturisit în cadrul unei emisiuni online cât de afectată este mama sa după divorțul de antrenorul Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan si fiica ei Sarah Dumitrescu FOTO Facebook
Sarah Dumitrescu Prodan a afirmat că a impresara a suferit foarte mult. FOTO Facebook

În cadrul emisiunii online „Fiță cu Adiță” care este difuzată pe canalul de YouTube theXclusive și prezentată de Adiță Voicu, Sarah Dumitrescu Prodan a afirmat că impresara a suferit extrem de mult după divorț. În plus, aceasta a mărturisit că Anamaria Prodan ar fi plâns de foarte multe ori. 

Mai mult decât atât, fiica impresarei a declarat că a venit din America pentru a fi împreună cu mama sa.  

Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice. 

Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama avea nevoie să fie una dintre noi acasă”, a declarat Sarah Dumitrescu Prodan. 

Citește continuarea pe Click.ro!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite