Shakira, dans provocator pe Instagram. Lângă ce bărbat chipeș apare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Postarea vine la scut timp după lansarea unui nou single, „Monotonia“, în care „vorbește“ despre ruptura a ceea ce părea a fi relația perfectă.

Artista columbiană Shakira FOTO: Getty Images
Artista columbiană Shakira FOTO: Getty Images

Celebra cântăreață Shakira pare că începe să se obișnuiască cu noua viață după răsunătorul divorț de Pique, fotbalistul lui FC Barcelona.

Ea a postat recent un video pe Instagram, în care dansează provocator, pe muzica din noul single, alături de un bărbat chipeș. Postarea a adunat peste două milioane de aprecieri.

În piesa „Monotonia“, un duet cu rapperul portorican Ozuna -, Shakira face referiri evidente, prin versuri și imagini, la fostul său iubit, starul FC Barcelona Gerard Pique, relatează Billboard.

„Nu a fost vina ta, nu a fost vina mea/ A fost vina monotoniei/ N-am spus niciodată nimic, dar m-a durut/ Știam că se va întâmpla asta (...) Dar, brusc, nu ai mai fost același/M-ai părăsit din cauza narcisismului tău“, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35 de ani) s-au despărțit în luna iunie, după o relație care a durat 12 ani. Cei doi sunt născuți în aceeași zi, pe 2 februarie. Relația s-a terminat din cauza infidelității starului Barcelonei.  Pe când încă forma un cuplu cu Shakira, Pique a început o relație cu Clara Chia Marti, o studentă în vârstă de 23 de ani din Barcelona.

Artista columbiană și fotbalistul au împreună doi copii, Milan și Sasha. Recent, cântăreața a făcut primele declarații referitoare la despărțire. „Probabil că este cea mai neagră perioadă din viața mea.Uneori simt că e ca într-un coșmar din care mă voi trezi la un moment dat. Trebuie să aștept ca această rană din pieptul meu să se vindece. Vom vedea ce se va întâmpla“, a spus ea.

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite