Solistul Carla’s Dreams, criticat dur: „Răutăcios, antipatic, poate lipsit de educație, puțin fals și dezamăgitor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorul de radio Andrei Niculae a fost invitatul emisiunii realizate de Cătălin Măruță în cadrul căreia a acceptat să participe la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc?”.

Carla's Dreams FOTO Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu
Carla's Dreams FOTO Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Andrei Niculae este realizatorul matinalului de la Virgin Radio. El a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a participa la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc?”, arată Pro Tv.

Întrebat care este vedeta din showbizul românesc de care a fost îndrăgostit, dar nu i-a mărturisit niciodată, Andrei Niculae a răspuns: „Jo. Ioana Anuța. Nu știu dacă am zis vreodată treaba asta. Cred că știe cumva. Cred că s-a văzut pe mine (…) Eram foarte mici. Avea părul lung și pantaloni roz. Venise ea din Oltenia, la Arenele Romane a fost un eveniment. Eu eram în liceu, nu aveam nicio treabă. Și de atunci îmi e foarte teamă de ea”.

La capitolul „doi artiști care au fost cei mai antipatici dintre invitații” de la radio, Andrei a răspuns fără să ezite.

Pot să dau numele direct: Carla’s Dreams și Killa Fonic. Carla’s Dreams e pe locul întâi. Ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat peste tot! E răuț. Nu pot să zic că sunt fanul lui”.

Omul de radio l-a descris în cinci cuvinte pe solistul Carla’s Dreams: „Răutăcios, antipatic, poate lipsit de educație, puțin fals și dezamăgitor”.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite