Andreea Antonescu, supărare mare înainte de naștere. Totul are legătură cu fiica sa: „E foarte greu pentru mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deși așteaptă cu nerăbdarea aducerea pe lume a celui de-al doilea copil, Andreea Antonescu are o amărăciune în suflet. Fiica ei a ales să locuiască în SUA, alături de tatăl său, după ce s-a pronuntat divorțul dintre părinții săi.

Andreea Antonescu, în timpul căsătoriei cu Traian Spak FOTO arhivă
Andreea Antonescu, în timpul căsătoriei cu Traian Spak FOTO arhivă

După divorțul de Traian Spak, cu care a fost căsătorită din 2011, vedeta s-a trezit pe cap cu o nouă problemă. Fiica sa, Sienna, în vârstă de 11 ani, a ales să nu se întoarcă în România, ci să locuiască alături de tatăl ei în continuare, în SUA, scrie wowbiz.ro.

Deși îi este foarte greu, artista a mărturisit că se liniștește cu gândul că fiica sa va avea un altfel de viitor în străinătate.

"Sienna a ales să își continue studiile în State. E foarte greu pentru mine, ca mama, nu mi se mai permite să zbor. O să mă întorc repede să o văd și pe ea. Ținem legătura foarte des. E diferență de fus orar, nu îmi permit să vorbesc chiar de doua-trei ori pe zi, dar ținem legătura. E foarte frumos, m-am gândit mai mult la viitorul ei și înainte de orice, atât timp cât ea și a dorit mult să mai meargă un an cel puțin acolo la școală, am zis de ce nu”, a declarat Andreea Antonescu la un post de televiziune.

Fotografii din ce în ce mai îndrăznețe

Andreea Antonescu nu mai are mult până când va deveni din nou mămică. În așteptarea momentului, vedeta se păstrează într-o formă de zile mari și nu se ferește să pozeze în ipostaze cât mai îndrăznețe. 

De când a anunțat că este însărcinată, vedeta postează fotografii în ținute cât mai strâmte, care îi scot burtica în evidență. Totuși, de această dată, jumătatea brunetă a trupei Andre a șocat pe toată lumea cu o fotografie în care apare complet goală. 

De ziua Națională a României, Andreea Antonescu a încins internetul! Artista se acoperă doar cu niște margele care sunt poziționate în zona sânilor. Imaginea a fost postată pe contul de Instagram al Andreei Antonescu, iar fanii au sărit imediat cu aprecierile.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite