La ce să te aştepţi când eşti însărcinată. Sfaturi despre sarcină de la prima mamă devenită autoare de bestseller

La ce să te
aştepţi când eşti însărcinată. Sfaturi despre sarcină de la prima mamă devenită
autoare de bestseller

Meseria de mamă se învaţă

Heidi Murkoff, autoarea unei cărţi despre sarcină şi primii ani ai bebeluşului aflată din 1990 pe lista celor mai bine vândute cărţi întocmită de New York Times – La ce să te aştepţi când eşti însărcinată – vine pro bono în România pentru a susţine programul social Cutia Bebeluşului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Heidi Murkoff este apreciată de revista Time ca fiind printre primii 100 cei mai influenţi oameni din lume, iar cartea sa a fost prima despre sarcină scrisă de o mamă. În timp, a devenit o carte de referinţă pentru toate femeile din întreaga lume.

Heidi Murkoff va veni pro bono în România, la invitaţia Asociaţiei SAMAS pentru a susţine programul social Cutia bebeluşului.

Ideea scrierii cărţii i-a venit cu câteva ore înainte de a o aduce pe lume pe fiica ei. „Eram o mamă cu o misiune: am vrut ca ceilalţi părinţi să doarmă nopţile mai bine decât am dormit eu şi Erik“, a declarat Heidi.

În România, un bebeluş moare la fiecare şase ore, 32% din gravide nu merg la control în timpul sarcinii, iar una din 10 mame este minoră. Potrivit unui raport al UNICEF, 80% din decesele nou-născuţilor pot fi prevenite prin educaţie.

Evenimentul va avea loc pe 2 noiembrie, la Băneasa Shopping City, Grand Cinema & More, Sala Epika, iar Heidi va răspunde în direct la întrebări despre sarcină şi primii ani din viaţa copilului. Este anunţată participarea dr. Mihai Craiu, medic primar pediatru şi fondator al Spitalului Virtual pentru Copii.

Fondurile obţinute din vânzarea biletelor vor fi direcţionate către proiectul social Cutia bebeluşului, dezvoltat de Asociaţia SAMAS.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: