Asistenţi medicali debutanţi, instruiţi pe banii sistemului privat

Asistenţi medicali debutanţi, instruiţi pe banii
sistemului privat

Debutanţii au exersat pe manechine

În patru ani, peste 180 de asistenţi medicali debutanţi au urmat un program de angajare, instruire şi dezvoltare profesională iniţiat de o reţea de sănătate privată din România, în Bucureşti, Cluj şi Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA şi Clubul Regal al Medicilor au organizat la finalul lunii noiembrie cea de-a doua ediţie a Conferinţei Naţionale a Asistenţilor Medicali. Conferinţa s-a desfăşurat la Ponderas Academic Hospital, Spitalului Euroclinic, Maternitatea Băneasa şi Laboratorului Central Regina Maria şi a reunit 340 de invitaţi şi peste 40 de speakeri care au vorbit despre necesitatea învăţării continue în meseria de asistent medical şi despre cum se face managementul eficient al pacienţilor.

Conferinţa Naţională a Asistenţilor Medicali vine în completarea unui program de angajare, instruire şi dezvoltare profesională iniţiat de Reţeaua de sănătate Regina Maria în urmă cu 4 ani – primul demers de acest tip de pe piaţa serviciilor medicale private din Romania, dedicat asistenţilor debutanţi care se concentrează pe deprinderea conceptelor teoretice esenţiale, pe aplicarea lor şi pe formarea abilităţilor practice  - prin exersarea pe manechine în condiţii care simulează realitatea, necesare unei relaţionări corespunzătoare cu pacienţii.

În prezent, 30 de mentori ai Academiei au format peste 180 de asistenţi, atât în Bucureşti, cât şi la Braşov şi Cluj, aceştia devenind ulterior parte a Reţelei de sănătate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: