Cum menţii creierul sănătos

Cum menţii creierul sănătos

Sănătatea creierului este extrem de importantă şi poate fi îmbunătăţită sau ţinută sub control prin practicarea câtorva activităţi regulate.

Sănătatea noastră mintală depinde de diverşi factori, cum este stabilitatea emoţională, psihologică şi socială. Indiferent de ce facem, este produs un efect asupra muncii, a stilului de viaţă şi, de fapt, a sănătăţii fizice şi mintale. Impactul negativ sau pozitiv asupra creierului depinde numai de noi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gândeşte pozitiv

Ştiai că o atitudine pozitivă te face să te simţi mai bine? O persoană fericită nu va avea niciodată tulburări psihice precum anxietate sau depresie. În plus, starea de bine te face mai puternică şi tu devii fără să-ţi dai seama mai puternică din punct de vedere psihic.

Practică sport o dată pe săptămână

Ştiai că sportul îmbunătăţeşte sănătatea fizică şi psihică? Nu contează ce fel de exerciţii sunt, ele trebuie practicate în fiecare zi pentru a obţine rezultatele dorite. În plus, sportul te ajută să te eliberezi de stresul de peste zi şi să te relaxezi. Dacă nu reuşeşti să faci sport zilnic, ar trebui să o faci o dată pe săptămână.

Descoperă cum menţii creierul sănătos pe clickpentrufemei.ro

 

 

Iată care sunt efectele negative ale tutunului asupra creierului!

Obiceiurile care îţi distrug creierul fără să fii conştientă de acest lucru

 

citeste totul despre: